Sponsored Advertisement

Pra-tempahan Apple iPhone X melalui Maxis akan dibuka 17 November ini

Share this:
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

iPhone X Malaysia
Maxis Malaysia secara rasminya telah mengesahkan bahawa tempahan bagi Apple iPhone X akan dibuka pada tengah malam Jumaat ini atau pada 17 November 2017.

Pengesahan ini tiba selepas pengumuman oleh Apple bahawa iPhone X akan mula dijual di Malaysia pada 24 November ini.

Bagi pelanggan Maxis yang sediada ( selama satu tahun dan ke atas), anda boleh membeli Apple iPhone X tanpa dikenakan sebarang bayaran pendahuluan.

Apple iPhone X dijangka akan ditawarkan melalui pelan Maxis OnePlan dan turut mugkin ditawarkan melalui program pemilikan Maxis Zerolution.

Apple iPhone X akan ditawarkan pada harga penjualan RM 5,149 bagi versi asas 64GB manakala versi 256GB akan ditawarkan pada harga RM 5,899.

Untuk menyemak kelayakan anda memiliki Apple iPhone X melalui Maxis, anda boleh semak di sini.

 

Share this:
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin
http://www.mobile88.com/news/antarabangsa/samsung-galaxy-folder-golden-harga-malaysia/ | http://www.mobile88.com/news/feature/glossy-golden-iphone-5s-accessories-that-make-your-heart-stop/ | http://www.mobile88.com/news/international/blackberry-investigate-high-return-repor/
http://www.mobile88.com/news/antarabangsa/samsung-galaxy-folder-golden-harga-malaysia/ | http://www.mobile88.com/news/feature/glossy-golden-iphone-5s-accessories-that-make-your-heart-stop/ | http://www.mobile88.com/news/international/blackberry-investigate-high-return-repor/ http://www.mobile88.com/news/antarabangsa/samsung-galaxy-folder-golden-harga-malaysia/ | http://www.mobile88.com/news/feature/glossy-golden-iphone-5s-accessories-that-make-your-heart-stop/ | http://www.mobile88.com/news/international/blackberry-investigate-high-return-repor/