Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Nikmati 999GB Kuota Internet Facebook Melalui Pelan Holtink FAST dan SUPER

0D55DDC5-BD77-476E-A478-7FA0DF9ED680

Maxis telah mengumumkan bahawa pelangan terbaru pelan prabayar Hotlink FAST dan SUPER akan menerima kuota internet percuma untuk Facebook setiap hari selama setahun ( sehingga 31 Disember 2017).

Jika anda merasakan bahawa kuota ini mungkin tidak mencukupi untuk pengunaan Facebook harian anda, kami ingin memaklumkan bahawa pelanggan baru akan menerima 999GB kuota internet Facebook setiap hari.

Tawaran ini terbuka kepada pengguna baharu yang melanggan Hotlink FAST atau SUPER mulai sekarang hingga 31 Disember 2017.

Untuk menikmati Facebook percuma pantas dengan Hotlink, pelanggan hanya perlu membeli salah satu pelan internet yang ditawarkan oleh Hotlink dan terus nikmati kuota facebook percuma anda.

Anda boleh menikmati kuota 999GB Facebook percuma setiap hari dengan pas-pas internet berikut:

Bulanan – RM35 untuk 5GB ,RM45 untuk 8GB,       RM60 untuk 8GB , RM70 untuk 10GB

Mingguan – RM10 untuk 1GB

Harian – RM3 untuk 1GB

maklumat lanjut mengenai tawaran ini boleh diketahui di sini
 

chase student loans pay online | http://www.mobile88.com/news/bad-credit-secure-loans | high risk debt consolidation loan
chase student loans pay online | http://www.mobile88.com/news/bad-credit-secure-loans | high risk debt consolidation loan chase student loans pay online | http://www.mobile88.com/news/bad-credit-secure-loans | high risk debt consolidation loan