Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Maxis tidak lagi menawarkan Apple iPhone melalui Zerolution

D65D0CEA-7FC0-4A53-9D11-E8D450343A4E

Semalam kami telah melaporkan bahawa Maxis akan membuka pra-tempahan Apple iPhone X mulai 17 November ini dan jika anda bercadang untuk memiliki telefon pintar ini melalui pelan Maxis Zerolution, kami ingin memaklumkan bahawa Maxis telah menghentikan penawaran Apple iPhone melalu Zerolution.

Perkara ini telah disahkan sendiri oleh Maxis melalui laman Zerolution iPhone dan jika anda bercadang membeli Apple iPhone yang terbaru, anda hanya boleh memilikinya melalui pelan Maxis OnePlan.

Bagi pelanggan Maxis yang memiliki Apple iPhone melalui Zerolution sebelum ini, anda akan menerima model iPhone yang baru selepas 12 bulan kontrak tamat ( bagi yang melanggan pelan pertukaran telefon pintar baru setiap 12 bulan).

331A782A-C7CA-4FCC-B615-6E609426CA70

Dengan pembatalan Zerolution untuk model iPhone mulai tahun ini, pelanggan kini perlu membayar harga peranti ( selepas rebat) ketika melakukan pendaftaran untuk membeli telefon pintar Apple yang terbaru ini.

Walaubagaimanapun, Maxis masih menawarkan pelan pemilikan Zerolution ini bagi peranti Android yang tersenarai.

Maklumat lanjut di pautan sumber dibawah

Sumber

loan companies in houston tx | high yield loan | loans in omaha
loan companies in houston tx | high yield loan | loans in omaha loan companies in houston tx | high yield loan | loans in omaha