Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Kemaskini Apple iOS 11 kini ditawarkan secara rasmi di Malaysia

apple ios 11

Sistem operasi terbaru Apple iaitu Apple iOS 11 kini telah mula ditawarkan kepada pengguna diseluruh dunia termasuk Malaysia.

Apple iOS 11 telah diumumkan akan mula ditawarkan pada 19 September iaitu jam 10 pagi atau pada 1 pagi 20 September waktu Malaysia.

Apple iOS 11 adalah kemaskini yang ditunggu-tunggu oleh pengguna peranti Apple kerana ianya hadir dengan ciri yang baru seperti ‘control centre’ yang direka semula dengan kebebasan untuk mengubah tetapan mengikut citarasa pengguna.

Kemaskini Apple iOS 11 layak diterima oleh banyak model iPhone iaitu dari iPhone 5s dan ke atas, 11 model Apple iPad dan iPod generasi ke-6. Senarai penuh boleh anda ketahui dibawah.

IMG_1212

Sebelum tergesa-gesa melakukan kemaskini iOS 11, kami menasihati anda melakukan ‘backup’ kesemua data didalam peranti melalui iTunes mahupun melalui iCloud ( jika jumlah ruang simpanan iCloud anda mencukupi).

http://www.mobile88.com/news/no-verification-loans | delaware home equity loan | http://www.mobile88.com/news/local/digi-unveils-htc-one-plans/
http://www.mobile88.com/news/no-verification-loans | delaware home equity loan | http://www.mobile88.com/news/local/digi-unveils-htc-one-plans/ http://www.mobile88.com/news/no-verification-loans | delaware home equity loan | http://www.mobile88.com/news/local/digi-unveils-htc-one-plans/