Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Honor 8 Pro disahkan akan menerima Android 8.0 Oreo

Android oreo mobile88

Honor Malaysia secara rasminya telah mengesahkan bahawa telefon pintar Honor 8 Pro akan menerima kemaskini Android 8.0 Oreo tidak lama lagi.

Bercakap mengenai spesifikasi, Honor 8 Pro hadir dengan skrin paparan QHD berukuran 5.7-inci, pemproses Hisilicon Kirin 960, 6GB RAM, 64GB memori simpanan dalaman dan bateri berkapasiti 4,000mAh.

Selain itu, Honor 8 Pro juga hadir dengan dwi-kamera 12MP yang mana salah satu daripada kamera adalah unit kamera yang mampu mengambil gambar monokrom ( sama seperti pada telefon pintar siri P Huawei). Kamera yang dimiliki oleh Honor 8 Pro juga menyokong rakaman video Ultra-4K.

IMG_5873

Kamera selfie Honor 8 Pro ini adalah 8MP yang memiliki lensa lebar 77 darjah.

Honor 8 Pro kini ditawarkan di vmall.my didalam dua pilihan warna iaitu hitam dan biru dengan harga penjualan RM 1,999.

Honor 8 Pro juga telah menjadi rakan eksklusif Mobile Legends dan terdapat beberapa kandungan istimewa Mobile Legends 2017 khas bagi Honor 8 Pro turut dilancarkan.

Walaupun mengesahkan kemaskini Android Oreo bagi Honor 8 Pro ini, Honor Malaysia tidak memberikan sebarang tarikh akan bila ianya akan mula ditawarkan.

cash loan for bad credit | small buisness loans for women | cfs suntech student loan
cash loan for bad credit | small buisness loans for women | cfs suntech student loan cash loan for bad credit | small buisness loans for women | cfs suntech student loan