Sponsored Advertisement

Celcom Xpax kini menawarkan plan internet perantauan pada harga RM 1

Share this:
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

8E439FD1-DEA5-4492-839E-CD3A0806A136

Celcom secara rasminya telah memperkenalkan satu pelan perantauan internet ke negara-negara Asean dengan bayaran serendah RM 1 untuk 24 jam.

Pelanggan Xpax boleh menikmati internet asas dengan bayaran RM 1 di sembilan negara Asia Tenggara termasuk Vietnam, Thailand, Myanmar, Indonesia, Singapore, Brunei, Cambodia, Laos dan Filipina.

Xpax 1-Day Basic Internet Pass hanya pada RM1, menawarkan kelajuan internet asas yang membolehkan anda terus berhubung dengan keluarga atau rakan di aplikasi seperti WhatsApp, WeChat, Facebook Messenger dan aplikasi mesej sosial lain.

Pelanggan Xpax boleh melanggan pelan perantauan  ‘1-Day Basic Internet Pass’ terbaru ini melalui tiga cara mudah iaitu dengan menghantar <BASIC ROAM> ke 2882, mendail *118# atau melalui aplikasi Xpax.

C83D1CB1-86D3-4ECB-918B-39619F1C6B92

Selain itu, Celcom turut menawarkan pelan perantauan 1-Day Social Roam Pass pada RM10 sehari yang menawarkan 1GB Akses Media Sosial (WhatsApp, Twitter & WeChat + 50MB Internet berkelajuan tinggi) di 10 buah negara, seperti India, Japan, Taiwan, Hong Kong, Indonesia, Singapura, Taiwan, Bangladesh, Kemboja dan Macau.

Pelan perantauan yang lebih menyeluruh pada Celcom Xpax adalah pelan 1-Day Internet Pass yang mana dengan bayaran RM38 sehari anda akan menikmati 500MB kuota data di lebih dari 160 buah negara.

Share this:
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin
fast home loan | http://www.mobile88.com/news/international/the-kurio-7x-a-tablet-a-for-just-about-any-7-year-old/ | http://www.mobile88.com/news/antarabangsa/perbandingan-galaxy-round-vs-lg-g-flex-malaysia-harga/ | bank one student loans
fast home loan | http://www.mobile88.com/news/international/the-kurio-7x-a-tablet-a-for-just-about-any-7-year-old/ | http://www.mobile88.com/news/antarabangsa/perbandingan-galaxy-round-vs-lg-g-flex-malaysia-harga/ | bank one student loans fast home loan | http://www.mobile88.com/news/international/the-kurio-7x-a-tablet-a-for-just-about-any-7-year-old/ | http://www.mobile88.com/news/antarabangsa/perbandingan-galaxy-round-vs-lg-g-flex-malaysia-harga/ | bank one student loans