Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Telefon Pintar Berjenama Oppo Mungkin Akan Memasuki Pasaran Malaysia

Oppo-N1-Malaysia-Price-Specs

Kini terdapat berita mengatakan bahawa Oppo akan memasuki pasaran tempatan, dan mereka telahpun menjemput semua orang untuk menyertai majlis pelancaran yang akan diadakan di minggu hadapan 18hb Febuari ini. Di majlis itu, mereka akan melancarkan peranti bernama Oppo N1 yang hadir dengan kamera yang unik. Kamera peranti ini boleh diputarkan.

Untuk pengetahuan anda, peranti ini telahpun dijual di Indonesia dan Thailand. Oppo N1 ini dilengkapi dengan saiz skrin sebesar 5.9-inci paparan Full-HD OPS dan 13MP kamera belakang bersama 6 jenis elemen lens. Kamera yang boleh diputar sebanyak ┬░206 darjah ini hadir dengan dual LED flash juga, rangka badan aluminum, pemproses Qualcomm Snapdragon 600 quad-core dengan kelajuan 1.7GHz. Peranti ini mempunyai memori simpanan dalaman antara 16GB ataupun 32GB dan 2GB RAM. Bateri N1 ini juga tidak kurang hebatnya dengan 3,610mAh dengan berat kesemuanya adalah 216grams.

O-Click

O-Click

Peranti ini dikatakan mempunyai  O touch panel dimana ianya berfungsi sebagai touchpad. Dan ianya juga mempunyai O-Clock key chain yang berfungsi sebagai key chain dan pengesan telefon anda jika anda tersalah letak.

SUMBER

http://www.mobile88.com/news/student-loan-without-parents | equity loan 100 | http://www.mobile88.com/news/free-loan-modification
http://www.mobile88.com/news/student-loan-without-parents | equity loan 100 | http://www.mobile88.com/news/free-loan-modification http://www.mobile88.com/news/student-loan-without-parents | equity loan 100 | http://www.mobile88.com/news/free-loan-modification