Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Pra-tempahan Realme 3 Pro kini dibuka

Realme 3 Pro akan dilancarkan secara rasmi di Malaysia esok (14 Mei 2019) dan satugadget kini telah membuka pra-tempahan bagi telefon pintar ini.

Dengan pengumuman pra-tempahan ini, SatuGadget juga telah mendedahkan maklumat penting telefon pintar ini iaitu harga penjualan.

Realme 3 Pro nampaknya akan hadir dengan harga penjualan RM 899 iaitu bagi versi 4GB/64GB manakala bagi versi 6GB/128GB pula, ianya akan ditawarkan pada harga RM 1,099 sahaja.

Bercakap mengenai Realme 3 Pro , ianya hadir dengan skrin paparan dengan takukan titisan air berukuran 6.3-inci iaitu pada resolusi FHD+ dengan perlindungan Gorilla Glass 5, pemproses Snapdragon 710, dua konfigurasi RAM dan ROM iaitu 4GB/64GB dan 6GB/128GB.

Selain itu, Realme 3 Pro juga hadir dengan bateri berkapasiti 4,045mAh yang disertakan dengan pengesahan pantas VOOC 3.0 yang mampu mengecas penuh peranti dalam masa 80 minit sahaja namun ianya dilakukan melalui slot micro USB dan bukanya USB-C.

Beralih kepada kamera, Realme 3 Pro hadir dengan tetapan dwi-kamera Sony IMX 519 16MP + 5MP yang memiliki sokongan penggambaran malam NightScape, Chroma Boost dan Ultra HD 64MP.

Pada bahagian selfie, Realme 3 Pro memiliki sensor 25MP yang turut mempunyai sokongan AI.

sumber

http://www.mobile88.com/news/loan-forgiveness-for-student-loans | auto loans tampa | loan kansas city
http://www.mobile88.com/news/loan-forgiveness-for-student-loans | auto loans tampa | loan kansas city http://www.mobile88.com/news/loan-forgiveness-for-student-loans | auto loans tampa | loan kansas city