Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Permainan Ikonik Nokia ‘Snake’ dilancarkan 14 Mei ini

snake-rewind-game-ios-app-store-play-store-android-windows-phone-malaysia-price

Permainan ikonik Snake yang sangat popular pada telefon pintar Nokia kini bakal kembali ke persada pasaran telefon pintar dunia tidak lama lagi.

Jurutera Nokia, Taneli Armanto bersama syarikat pembuat aplikasi Rumilus Design telah berkerjasama untuk memberi kehidupan baru kepada permainan ikonik ini bagi telefon pintar skrin sesentuh.

Permainan video ini akan dikenali sebagai “Snake Rewind” dan secara asasnya permainan ini adalah sama seperti dahulu namun salah satu ciri baru yang ditambah pada generasi Snake yang baru ini adalah anda mempunyai peluang untuk ‘rewind’ jika anda tersilap langkah. Walaupun grafik permainan ini dikekalkan pada tahap minimum, permainan dijangka akan memberikan peminat satu kepuasan yang sama pada zaman kegemilangan permainan ini.

Buat masa ini tiada sebarang maklumat mengenai harga penjualan permainan ini namun kami meramalkan satu versi percuma dengan iklan dan satu versi premium dengan harga penjualan sekitar $0.99 akan ditawarkan. Snake Rewind akan ditawarkan di platform Android, Windows Phone dan iOS App Store mulai 14 Mei ini.

Asus Zenfone 2 kini di Malaysia – 4GB RAM, dari RM 599

Sony Xperia C4 & C4 Dual – telefon pintar selfie generasi ke-2

Lenovo A7000 Dolby Atmos tiba di Malaysia minggu hadapan

credit debt loans | motorcycle loan calculators | bad credit hard loan money
credit debt loans | motorcycle loan calculators | bad credit hard loan money credit debt loans | motorcycle loan calculators | bad credit hard loan money