Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Penjualan hebat Shopee 9.9 Super Shopping Day Diumumkan

Shopee Malaysia telah mengumumkan kempen penjualan hebat Shopee 9.9 Super Shopping Day yang akan berlangsung selama tiga minggu iaitu dari 19 Ogos hingga 9 September 2019,

Antara tarikan pada kempen 9.9 Super Shopping Day adalah pakej penghantaran percuma dengan pembelian miniumum serendah RM 9 sahaja.

Selain itu, Shopee juga telah mengumumkan duta terbaru mereka iaitu Cristiano Ronaldo yang akan bekerjasama dengan Shopee di tujuh pasarannya dalam pelbagai aktiviti untuk melibatkan diri dan memberi inspirasi kepada orang ramai di rantau ini.

Kempen 9.9 Super Shopping Daymenjanjikan promosi hebat sepertiberikut :

Jualan Kilat Shocking Sale– 9 kali sehari, nikmati tawaran serendah RM1.

Pek Baucar Hebat RM9.90 – Bayar RM9.90 untuk menikmati baucar daripada Shopee, Agoda, dahmakan, Dal.komm Coffee, ZEN Rooms, Grab, BBQ Chicken, Victoria Station, Kkday, Recommend.my, Muslim Pro, MBO, Dunkin Donuts serta Teppanyaki dan dapatkan penjimatan sehingga 17xjumlah wang andadibelanjakan.

“One or Not”– 21 motosikal Yamaha, 1 Honda City dan banyak lagi hanya untuk RM1. Jika pelanggan tersebut bukan pembeli terpilih, Shopee menjamin bayaran balik penuh.

Pemegang kad Standard Chartered Mastercard– Potongan RM15 dengan perbelanjaan minimum RM120. Sah dari 19 Ogos hingga 9 September.

Shihlin Taiwan– Beli 1 dapat 1 paket percuma Crispy Chicken Cracklings (Ayam Goreng Rangup)

Wonda Coffee– Rangkaian produk baru eksklusif terlebih dahulu di Shopee, dengan harga pengenalan promosi untuk 300 pelanggan pertama.

Dunkin Donuts– 2,000 pelanggan pertama dapat menikmati promosi RM0.99 untuk 1 Donut bernilai RM3.50 hanya pada 9 September.

Burger King– Dapatkan set Whopper Jr & Cheeseburger, minuman dan kentang goreng hanya untuk RM9.90.

The Alley– Nikmati teh susu boba eksklusif dari RM9.  

Häagen-Dazs – Nikmati secedok aiskrim pada harga RM9.90 dan dua cedok pada RM19.

Wakil Penjual Sah Hong Leong Yamaha – Nikmati diskaun eksklusif sehingga 30% bagi pembelian motosikal Yamaha termasuk Yamaha NVX, Y15zr dan LC135 pada 9 September.

BH Petrol dan Mydin akan memberikan 100 tiket bernilai RM35,000 untu saksikan Dato’ Sri Siti Nurhaliza secara langsung di Konsert Mini SimplySiti X Shope.

Dapatkan maklumat lanjut tentang9.9 Super Shopping Daydi https://shopee.com.my/m/99

 

 

muthoot personal loan | emergency cash loan | government loans to start a business
muthoot personal loan | emergency cash loan | government loans to start a business muthoot personal loan | emergency cash loan | government loans to start a business