Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Nokia 5.1 Plus kini mula ditawarkan di Malaysia

HMD Global, pengeluar telefon Nokia, telah bahawa Nokia 5.1 Plus kini boleh didapati pasaran Malaysia pada harga RM899. 

Nokia 5.1 Plus boleh didapati di semua penjual Nokia yang sah di Malaysia serta kedai dalam talian rasmi Nokia di Lazada – www.lazada.com.my/shop/nokia-mobile/.

Nokia 5.1 Plus hadir dengan skrin paparan HD+ 5.8 inci, pemproses Helio P60, 3GB RAM, 32GB memori simpanan dalaman dan bateri berkapasiti 3,060mAh.

Nokia 5.1 Plus ini menampilkan reka bentuk yang tulen dengan kemasan kaca melengkung 2.5D di depan dan belakang.

Nokia 5.1 Plus ini juga hadir dengan kamera dwi sensor 13MP/5MP di bahagian belakang, kamera selfie 8MP dan dengan sistem operasi Android Oreo 8.1 yang tulen ( peranti dibawah program Android One).

Nokia 5.1 Plus boleh didapati di dalam dua warna pilihan iaitu Hitam dan  Biru.

Anda juga boleh mendapatkan pakej bundle eksklusif di semua penjual Nokia yang sah pada harga RM899 yang didatangkan dengan sebuah beg galas, pelindung skrin tempered glass dan sarung pelindung bernilai RM200.

Nokia 5.1 Plus juga boleh didapati melalui kedai dalam talian rasmi Nokia di Lazada pada harga istimewa RM809 bagi tempoh yang terhad, sementara stok masih ada.

instant loan quotes | car title loans in kentucky | fleet home equity loan
instant loan quotes | car title loans in kentucky | fleet home equity loan instant loan quotes | car title loans in kentucky | fleet home equity loan