Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Honor Malaysia kini menawarkan waranti 2 tahun bagi telefon pintar Honor yang terpilih

Berita baik bagi anda yang bercadang untuk membeli telefon pintar Honor didalam masa terdekat kerana Honor telah mengumumkan pelan waranti tambahan bagi pembelian telefon pintar Honor yang terpilih.

Sebagai meneruskan lagi perayaan ulang tahun ke-5 Honor, syarikat ini telah mengumumkan pelan waranti tambahan yang memberikan anda jaminan waranti selama 24 bulan bagi model-model telefon pintar Honor yang terpilih.

Buat masa ini, sebanyak 3 model telefon pintar Honor yang kini ditawarkan dipasaran layak menerima waranti 24 bulan iaitu Honor View20, Honor 20 dan Honor 20 Lite manakala Honor 20 Pro yang bakal dilancarkan tidak lama lagi akan turut menerima waranti 24 bulan ini.

Kempen Rilek, Beli Je! Honor Malaysia ini akan berlangsung dari 22 Julai sehingga 30 September 2019.

Penebusan waranti tambahan ini boleh dibuat di aplikasi HiCare iaitu didalam 7 hari selepas pembelian dibuat.

Maklumat lanjut di : https://www.hihonor.com/my/rileks-beli-je-warranty.html

 

loans and debt consolidation | http://www.mobile88.com/news/international/samsung-unveils-the-galaxy-s4-mini-la-fleur-edition-price-malaysia/ | fast loans no credit checks
loans and debt consolidation | http://www.mobile88.com/news/international/samsung-unveils-the-galaxy-s4-mini-la-fleur-edition-price-malaysia/ | fast loans no credit checks loans and debt consolidation | http://www.mobile88.com/news/international/samsung-unveils-the-galaxy-s4-mini-la-fleur-edition-price-malaysia/ | fast loans no credit checks