Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Honor 9 Lite dilancarkan secara rasmi pada harga RM 749

IMG_1811

Honor secara rasminya telah melancarkan Honor 9 Lite ke pasaran tempatan dan telefon pintar ini akan ditawarkan secara eksklusif melalui laman e-perdagangan Shopee.

Honor 9 Lite hadir dengan skrin paparan 18:9 FHD+ berukuran 5.65-inci, pemproses Kirin 695, 3GB RAM, 32GB memori simpanan dalaman, sensor capjari dan bateri berkapasiti 3,000mAh.

IMG_1834

Selain itu, Honor 9 Lite juga memiliki dua pasang dwi-kamera yang mana kedua-dua unit mempunyai resolusi yang sama iaitu kamera utama 13MP yang dipadankan dengan kamera kedua 2MP.

Selain itu, Honor 9 Lite ini juga mempunyai reka bentuk luaran yang sangat premium iaitu seakan cermin dan ditawarkan didalam dua warna menari iaitu biru sapphire dan kelabu.

IMG_1774

Honor 9 Lite akan ditawarkan pada harga penjualan rasmi RM 749 namun pada 9 Mac ( penjualan akan bermula tepat jam 9 pagi) , Shopee akan menawarkan Honor 9 Lite pada harga khas iaitu RM 699 sahaja sempena kempen penjualan Shocking Sale.

Bagi anda yang berminat untuk memiliki Honor 9 Lite ini, anda boleh memuat turun aplikasi rasmi Shopee pada telefon pintar anda.

loan during bankruptcy | instant loan quotes | http://www.mobile88.com/news/bad-credit-secure-loans
loan during bankruptcy | instant loan quotes | http://www.mobile88.com/news/bad-credit-secure-loans loan during bankruptcy | instant loan quotes | http://www.mobile88.com/news/bad-credit-secure-loans