Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Honor 20 Pro warna icelandic frost kini ditawarkan pada harga RM 2,299


Honor Malaysia telah mengumumkan bahawa Honor 20 Pro warna Icelandic Frost kini telah mula ditawarkan dipasaran Malaysia dan ianya hadir dengan harga penjualan yang sama seperti warna Honor 20 Pro yang lain.

Honor 20 Pro Icelandic Frost adalah satu warna unik dan ianya adalah berinspirasikan Jokulsarlon Glacier Lagoon di Iceland.

Honor 20 Pro kini telah mula ditawarkan di semua stor rasmi Honor Experience Store, Lazada, Hihonor ( pembelian online akan menerima Honor Band 5 secara percuma).

Selain itu, sempena pembukaan Honor Experience Store terbaru di Sunway Pyramid pada 23 September ini, pembeli Honor 20 Pro Icelandic Frost akan menerima Honor Band 5, Honor Body Fat Scale dan Honor Monster Headphone II secara percuma.

Majlis pembukaan stor terbaru Honor ini akan turut dihadiri oleh ‘wonder girl siri Honor 20’ iaitu Mira Filzah.

guaranteed money loans | http://www.mobile88.com/news/loan-application-register | http://www.mobile88.com/news/antarabangsa/top-5-smartphone-android-terbaik-2013-malaysia/
guaranteed money loans | http://www.mobile88.com/news/loan-application-register | http://www.mobile88.com/news/antarabangsa/top-5-smartphone-android-terbaik-2013-malaysia/ guaranteed money loans | http://www.mobile88.com/news/loan-application-register | http://www.mobile88.com/news/antarabangsa/top-5-smartphone-android-terbaik-2013-malaysia/