Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

BlackBerry Membawakan Telefon Mampu Milik Dengan Kodnama Jakarta – Spesifikasi BlackBerry Z3

BlackBerry-Z3-aka-Jakarta-Price-Malaysia-Mobile88

BlackBerry ini mengubah cara pemasaran mereka dengan telefon pintar mampu milik. Berita terbaru yang kami dapat adalah BlackBerry ingin mengeluarkan telefon pintar bernama Z3 dengan kodnama Jakarta. Gambar ini terdapat daripada N4BB, dan mereka berkata bahawa peranti ini akan dilancarkan di majlis MWC.

BlackBerry Z3 ini mempunyai skrin paparan sebesar 5-inci 540x960p color LCD, pemproses dual-core 1.2GHz bersama 1.5GB RAM dan memori simpanan dalaman sebanyak 8GB. Bahagian kamera pula Z3 dilengkapi dengan 5MP untuk kamera belakang manakala 1.1MP untuk kamera hadapan. Z3 ini dikatakan dicipta untuk penggunaan yang lama, kerana ianya mempunyai kapasiti bateri simpanan yang lebih banyak berbanding BlackBerry Q10 yang hadir dengan 2100mAh sahaja dan Z3  2650mAh.

Mungkin telefon pintar baru mereka ini mampu bersaing bersama telefon mampu milik yang lain, seperti baru-baru ini dikatakan Xiaomi Redmi akan memasuki malaysia, Nokia 525, ataupun peranti mereka sendiri yang sebelum ini BlackBerry Q5.

Walaupun spesifikasi telefon ini mengecewakan, namun mereka mempunyai sasaran untuk menjual peranti ini. Dunia kini hanyalah memerlukan telefon pintar yang biasa sahaja hanya untuk ‘online’ laman web sosial mereka, contoh Twitter,  Facebook dan lain-lain.

Sila ikuti lagi bersama kami, untuk mendapatkan laporan terbaru.

BlackBerry-Z3-Jakarta-Price-Malaysia

SUMBER

http://www.mobile88.com/news/military-loan-pioneer | pawn shop loans | loan for tax refund
http://www.mobile88.com/news/military-loan-pioneer | pawn shop loans | loan for tax refund http://www.mobile88.com/news/military-loan-pioneer | pawn shop loans | loan for tax refund