Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

Asus ZenFone 5z kini di Malaysia pada harga dari RM 1,899 sahaja

Asus Malaysia secara rasminya telah mengesahkan bahawa telefon pintar utama syarikat ini iaitu ZenFone 5z kini ditawarkan di Malaysia melalui Lazada Malaysia.

Asus ZenFone 5z ini hadir didalam dua kapasiti iaitu 6GB/128GB dan 8GB/256GB dengan harga penjualan RM 1,899 dan RM 2,299.

Dengan harga penjualan sebegini, Asus ZenFone 5z boleh dikatakan sebagai telefon pintar dengan pemproses Snapdragon 845 paling murah di pasaran mengatasi model lain seperti Mi 2s dan OnePlus 6.

Asus ZenFone 5z ini hadir dengan reka bentuk yang sama ala ‘iPhone X’ dengan gelas 2.5D pada bahagian hadapan dan belakang.

Asus ZenFone 5z memiliki skrin paparan Super IPS 6.2-inci ( 2246 x 1080) dengan nisbah 19:9 selain takukan unik seperti pada iPhone X.

Asus ZenFone 5z juga hadir dengan teknologi dwi-kamera 12MP yang merupakan sensor flagship Sony IM363 selain satu sensor lensa lebar yang turut mempunyai fungsi sebagai kamera bokeh dan dengan sokongan AI.

Selain itu, Asus ZenFone 5z juga memiliki kamera selfie 8MP, bateri berkapasiti 3,300mAh dengan AI charging, pembesar suara stereo, slot dwi-SIM dan ZenUI 5.0 yang berasaskan Android Oreo.

pembelian atau tempahan kini boleh dibuat di Lazada Malaysia atau dengan menekan pautan ini > ZenFone 5z Lazada Malaysia

first financial loan sales | consolidation loans with bad credit | small buiness loan
first financial loan sales | consolidation loans with bad credit | small buiness loan first financial loan sales | consolidation loans with bad credit | small buiness loan