Mobile phone news, Telco news , Mobile Technology News , Tablet news
Sponsored Advertisement

AnTuTu mendedahkan kesemua mode iPhone 11 memiliki 4GB RAM


Siri Apple iPhone 11 yang dilancarkan minggu lalu telah menyaksikan Apple memperkenalkan tiga model iPhone iaitu iPhone 11, iPhone 11 Pro dan iPhone 11 Pro Max.

Walaupun kebanyakkan spesifikasi utama ketiga-tiga telefon pintar ini telah diumumkan diatas pentas pelancaran, Apple seperti biasa tidak memberikan kita kapasiti RAM yang digunakan pada telefon pintar terbaru Apple ini.

Walaubagaimanapun, badan ujian telefon pintar AnTuTu telah mendedahkan bahawa kesemua model iPhone ini hadir dengan kapasiti RAM yang sama iaitu 4GB.

Selain itu, AnTuTu juga telah mendedahkan jumlah markah yang telah diterima oleh kesemua model iPhone ini dengan perbezaan yang tidak begitu ketara kerana pengunaan cip A13 Bionic pada semua model iPhone 11 ini.

Markah AnTuTu model iPhone tahun ini adalah 28% lebih tinggi berbanding iPhone XS dan iPhone XS Max.

http://www.mobile88.com/news/feature/how-to-custom-text-sms-shortcuts-ios-7-tips-tricks-iphone-ipad-malaysia/ | home equity loan calculators | http://www.mobile88.com/news/international/nokia-lumia-1520-specifications-revealed/
http://www.mobile88.com/news/feature/how-to-custom-text-sms-shortcuts-ios-7-tips-tricks-iphone-ipad-malaysia/ | home equity loan calculators | http://www.mobile88.com/news/international/nokia-lumia-1520-specifications-revealed/ http://www.mobile88.com/news/feature/how-to-custom-text-sms-shortcuts-ios-7-tips-tricks-iphone-ipad-malaysia/ | home equity loan calculators | http://www.mobile88.com/news/international/nokia-lumia-1520-specifications-revealed/