Sponsored Advertisement

Gambar Jelas Apple iPhone 8 mula dikeluarkan

Share this:
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

apple-iphone-8-malaysia
Generasi baru Apple iPhone yang dijangka akan dilancarkan didalam masa kira-kira satu bulan sahaja lagi telah mula dikilangkan secara dan gambar pertama telefon pintar ini telah mula tersebar.

Pada tahun ini, kita akan menerima tiga model iPhone tahun ini kerana Apple akan meraikan ulang tahun kesepuluh iPhone dengan melancarkan satu model khas.

model yang kami maksudkan mungkin dikenali sebagai Apple iPhone 8 dan telefon pintar ini dilihat akan hadir dengan reka bentuk berasaskan gelas dan skrin paparan OLED yang memenuhi hampir keseluruhan panel hadapan.

Selain itu, Apple iPhone 8 ini juga hadir dengan kamera yang menegak dengan lampu flash LED diletakkan diantara dua lensa kamera.

Selain itu, Apple iPhone 8 ini juga dilihat tidak mempunyai butang home dihadapan mahupun sensor capjari dibahagian belakang dan ini memberikan kemungkinan Apple memperkenalkan teknologi sensor capjari terbina pada skrin atau teknologi biometrik yang lain.

Selain Apple iPhone 8 , Apple akan turut melancarkan Apple iPhone 7s dan iPhone 7s Plus pada bulan September ini.

sumber

Share this:
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin
http://www.mobile88.com/news/tempatan/top-5-smartphone-bateri-life-malaysia-harga/ | fha loans after foreclosure | va loan guarantee
http://www.mobile88.com/news/tempatan/top-5-smartphone-bateri-life-malaysia-harga/ | fha loans after foreclosure | va loan guarantee http://www.mobile88.com/news/tempatan/top-5-smartphone-bateri-life-malaysia-harga/ | fha loans after foreclosure | va loan guarantee