User Reviews and Comments

User Name

Comments

deenz97
Sony Xperia V
wanna buy this hp raya nih. hope i'll get this hp. xD. pray for me!
June 03, 2013
hasni
HTC Desire 600 dual sim
saya ingin membeli htc desire 600. harga yg baik. area seremban 2
June 01, 2013
Tomkurus
Samsung Galaxy Player 70 Plus
Bestnya hp ni.. Tp x da dlm market msia.
June 01, 2013
Lewandowski
Samsung Galaxy Xcover 2
Phone ni masuk Malaysia tak?
May 31, 2013
man
Samsung Galaxy S III mini
Price 700. White. warranty till Disember 2013. 0132666968.
May 31, 2013
haffizh
Samsung Galaxy S Advance
gingerbread dh tak compatible dgn sgsa ni..sbb tu slalu 'hang'..p samsung centre cakap nk upgrade ke jelly bean 4.1.2 smua masalah akan setel.software akan problem kalau import semua apps dlm sd card,so biar je dlm phone memory..
May 30, 2013
NewUser
Samsung Galaxy Note 2
I just bought this set last month rm1778 in Ipoh. Sealed box. So far so good. Now looking for best internet plan.
May 30, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S 4
desperate..Latest News..LTE version mungkin masuk 32GB..tunggu utk confirm
May 30, 2013
RimauHitam
Sony Xperia Z
Siapa yang dah guna Xperia Z ni sila lah bg review skit... model ni dah exit dalam list to aku Area penang, mana paling murah boleh dapat @ kalu Celcom RRP=RM1880 (12 bulan)+rebet RM250...
May 29, 2013
ahbi
Samsung Galaxy S Advance
ini phone boleh upgraded to ICS or Jelly Bean ?
May 29, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S 4
desperate..x sure bila..tp 32GB kalau masuk pun mungkin lambat..
May 28, 2013
seo service
Samsung Omnia HD i8910
if7vLn I really liked your post.Really looking forward to read more. Fantastic.
May 28, 2013
seo service
Samsung Omnia HD i8910
D4Bbb7 Thanks for the blog.Thanks Again. Cool.
May 28, 2013
fahim
Samsung Galaxy S Advance
jual Samsung Galaxy S Advance. RM750. sms me: 0194261716. condition 9/10
May 27, 2013
Sponsored Advertisement
azasatiman
Samsung Galaxy S Advance
Saya nak beli Galaxy Advance, under rm600 ... ?? adee?
May 27, 2013
desperate
Samsung Galaxy S 4
Klu yg 32 gb bila masuk Malaysia yea?? Sebab 16 gb x cukup dlm nya...
May 27, 2013
Lieya
Samsung Galaxy S Duos
Just bought for my mom yesterday for RM599. Very reasonable price & good condition. ;)
May 27, 2013
Amir
Sony Xperia go
kate internal 4 GB. saya beli fon ni 2 GB je. yang lain semua ok jelah. saya advice, selepas masuk air ni, tolong tiup dekat speaker dan microfon. saya bnyak dengar cerita , kalau upgrade 4.0 , 4.1 android nanti tak boleh bukak bluetooth. taktaulah sbb saya tak upgrade lagi. tapi memang best fon ni.
May 27, 2013
SionX
Pantech A630K
Mobile88 admin~ why no more new Pantech phone show here?? I have see a lot new phone like Vega Iron and Vega No.6~
May 24, 2013



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Follow us on:
Mobile88TV   mobile88 facebook   mobile88 twitter   mobile88 Google+   mobile88 news feed   mobile88 plurk   mobile88 StumbleUpon