mobile88.com
Sponsored Advertisement

User Reviews and Comments

User Name

Comments

Denn
Samsung Galaxy Tab 10.1
hi all..i want to sell my gtab 10.1.. black colour,good condition,9months used,box,ear phone and charger.. only rm600..call/sms me 0177592956 location Taman Megah Ria Masai johore..
July 05, 2013
pak chuck
Sony Xperia V
1 week with me...bought from sony outlet at alamanda putrajaya...original promo price @ rm999...w/o msd card...just phone only+basic accessories...just update it using sony companion...quite easy to do it... thoroughly..its a good sphone... still didnt install any battery saver... #sonydiehardfan
July 04, 2013
JN
Samsung Galaxy Grand Quattro
not bad if you are not heavy user and requires 2 sim cards. The battery work more efficiently than my Note 1. No lagging too. a good buy,
July 04, 2013
aminadly
Samsung Galaxy S II
nexus , mmg best punn , syaa install game-2 smua gb-2 fon tak sangkut skit pun bila mainn . psspgm5@gmail.com
July 01, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S II
aminadly..mmg s2 best..x dpt dinafikan.awk bg email awk
July 01, 2013
nurul eisyah
Nokia Asha 501
What price of this handphone?
June 30, 2013
Sam
HTC One S
first owner, selling fine condition HTC One S. included new earphones and new charger. selling at RM900, still can nego. thank you.
June 30, 2013
yuko
Sony Xperia V
im already buy this fon 2weeks ago... quite smooth,sonok pakai laju je... pastu graphic clear..memang puas la.. kamera function memang best...sound clear...cuma lom try masuk lam air ja...
June 27, 2013
aminadly
Samsung Galaxy S II
saya pakai yg ada g pnya , tapi okay jaa saya rasaa , sblum ni saya tktau sbb saya pun beli ataih mmbe dia juaii 600 , hee . mai email nexus , snng nakk bersmbang bab-2 phone ni
June 27, 2013
Man
Samsung Galaxy Mega 6.3
Samsung Galaxy Mega 6.3 Original. New Original SME set. RM1616. Email/SMS/WASSAP 011-12462399 for detail and diskaun. TQ.
June 27, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S II
aminadly..ada perbezaan antara dua tu.awk pki g ke x ada
June 25, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S 4
skrg byk hp highend mana pakai flash player..no prob for me :)
June 25, 2013
RimauHitam
HTC One
sapa dah guna HTC ONE Tolong feedback: -bateri life -camera/video & fotoeditor function -bluetooth, wifi, GPS & internet speed -MS office boleh edit/new file open -apa special function compare samsung/sony (GS3/4 & Xperia Z) wait a few weeks more to catch it!!!
June 24, 2013
aminadly
Samsung Galaxy S II
nexus , saya nak tnya . apa beza s2 g dgn s2 tkdak g ar ?
June 24, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S III
Good News.. 4.2.2 come again with latest Leaked version..back up all data
June 22, 2013
BouncerAMG
Sony Xperia ZR
Bila nak sampai M'sia nih... India dah sampai pn... :(
June 20, 2013
best social bookmark
Nokia X3
l7WNI0 Say, you got a nice blog. Will read on...
June 20, 2013
llcoolj
Samsung Galaxy S 4
yup stock browser pun tk boleh run flash player firefox browser boleh tapi tk guna juga sbb air gesture smart scroll tk function .....tension betul
June 17, 2013
skelay
Samsung Galaxy Note 8.0
Boleh buat call...N5100 3g Wifi (Boleh buat call sms mcm phone lain) N5110 Wifi sahaja
June 16, 2013



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Follow us on: