mobile88.com
Sponsored Advertisement

User Reviews and Comments

User Name

Comments

NeXuS
Samsung Galaxy S II
aminadly..mmg s2 best..x dpt dinafikan.awk bg email awk
July 01, 2013
nurul eisyah
Nokia Asha 501
What price of this handphone?
June 30, 2013
Sam
HTC One S
first owner, selling fine condition HTC One S. included new earphones and new charger. selling at RM900, still can nego. thank you.
June 30, 2013
yuko
Sony Xperia V
im already buy this fon 2weeks ago... quite smooth,sonok pakai laju je... pastu graphic clear..memang puas la.. kamera function memang best...sound clear...cuma lom try masuk lam air ja...
June 27, 2013
aminadly
Samsung Galaxy S II
saya pakai yg ada g pnya , tapi okay jaa saya rasaa , sblum ni saya tktau sbb saya pun beli ataih mmbe dia juaii 600 , hee . mai email nexus , snng nakk bersmbang bab-2 phone ni
June 27, 2013
Man
Samsung Galaxy Mega 6.3
Samsung Galaxy Mega 6.3 Original. New Original SME set. RM1616. Email/SMS/WASSAP 011-12462399 for detail and diskaun. TQ.
June 27, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S II
aminadly..ada perbezaan antara dua tu.awk pki g ke x ada
June 25, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S 4
skrg byk hp highend mana pakai flash player..no prob for me :)
June 25, 2013
RimauHitam
HTC One
sapa dah guna HTC ONE Tolong feedback: -bateri life -camera/video & fotoeditor function -bluetooth, wifi, GPS & internet speed -MS office boleh edit/new file open -apa special function compare samsung/sony (GS3/4 & Xperia Z) wait a few weeks more to catch it!!!
June 24, 2013
aminadly
Samsung Galaxy S II
nexus , saya nak tnya . apa beza s2 g dgn s2 tkdak g ar ?
June 24, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S III
Good News.. 4.2.2 come again with latest Leaked version..back up all data
June 22, 2013
BouncerAMG
Sony Xperia ZR
Bila nak sampai M'sia nih... India dah sampai pn... :(
June 20, 2013
best social bookmark
Nokia X3
l7WNI0 Say, you got a nice blog. Will read on...
June 20, 2013
llcoolj
Samsung Galaxy S 4
yup stock browser pun tk boleh run flash player firefox browser boleh tapi tk guna juga sbb air gesture smart scroll tk function .....tension betul
June 17, 2013
skelay
Samsung Galaxy Note 8.0
Boleh buat call...N5100 3g Wifi (Boleh buat call sms mcm phone lain) N5110 Wifi sahaja
June 16, 2013
fendi
Samsung Galaxy S 4
Aku dah pakai s4 kecewa dgn s4 sbb tak support flash player dh download flash player apk tk boleh juga nk run web site yg ada flash..sgt kecewa
June 15, 2013
aFiq
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
sy ade pkai hp nih , skrng nk jual rm 430 .. blom smpai setahun pakai . huhuhuh
June 15, 2013
juanda
Philips X703
saya lagi cari hp philips di jakarta
June 14, 2013
jeffrey
Samsung Galaxy S Duos
600 is sooooo cheap!! i saw in other shop tag price about 1050, guys where i can buy this phone?? let me know or any number to call for this item.
June 12, 2013



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Follow us on: