User Reviews and Comments

User Name

Comments

NeXuS
Samsung Galaxy S 4
skrg byk hp highend mana pakai flash player..no prob for me :)
June 25, 2013
RimauHitam
HTC One
sapa dah guna HTC ONE Tolong feedback: -bateri life -camera/video & fotoeditor function -bluetooth, wifi, GPS & internet speed -MS office boleh edit/new file open -apa special function compare samsung/sony (GS3/4 & Xperia Z) wait a few weeks more to catch it!!!
June 24, 2013
aminadly
Samsung Galaxy S II
nexus , saya nak tnya . apa beza s2 g dgn s2 tkdak g ar ?
June 24, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S III
Good News.. 4.2.2 come again with latest Leaked version..back up all data
June 22, 2013
BouncerAMG
Sony Xperia ZR
Bila nak sampai M'sia nih... India dah sampai pn... :(
June 20, 2013
best social bookmark
Nokia X3
l7WNI0 Say, you got a nice blog. Will read on...
June 20, 2013
llcoolj
Samsung Galaxy S 4
yup stock browser pun tk boleh run flash player firefox browser boleh tapi tk guna juga sbb air gesture smart scroll tk function .....tension betul
June 17, 2013
skelay
Samsung Galaxy Note 8.0
Boleh buat call...N5100 3g Wifi (Boleh buat call sms mcm phone lain) N5110 Wifi sahaja
June 16, 2013
fendi
Samsung Galaxy S 4
Aku dah pakai s4 kecewa dgn s4 sbb tak support flash player dh download flash player apk tk boleh juga nk run web site yg ada flash..sgt kecewa
June 15, 2013
aFiq
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
sy ade pkai hp nih , skrng nk jual rm 430 .. blom smpai setahun pakai . huhuhuh
June 15, 2013
juanda
Philips X703
saya lagi cari hp philips di jakarta
June 14, 2013
jeffrey
Samsung Galaxy S Duos
600 is sooooo cheap!! i saw in other shop tag price about 1050, guys where i can buy this phone?? let me know or any number to call for this item.
June 12, 2013
S2 LTE
Samsung Galaxy S II LTE
Sapa tau kat mana ad jual hp ni?
June 12, 2013
aku
Samsung Galaxy S 4
aku dah angkat satu. pakai s2 arituu. lama sangat tunggu 32gig keluar kat Malaysia... so aku amik model korea. shv-e300s lte, 32gb, exynos octa.
June 11, 2013
haiku
Sony Xperia SP
just bought this phone 3 weeks ago, the screen flick when white background.once the battery become hot without any reason (not in use). internal storage only 5.37Gb (did they used the other 2.63Gb for system)
June 11, 2013
sabishii
Samsung Rex 80
GOOD for rm240 worth phone, build in chaton that's seems only chat apps that working, internet surfing is totally disaster, not smooth touch screen
June 11, 2013
press release
HTC Rezound
Thanks for sharing, this is a fantastic article.Thanks Again. Awesome.
June 10, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S 4
Fung..original set 2199.why fung you want buy s4
June 10, 2013
Fung
Samsung Galaxy S 4
Hi Nexus, whats the current price for S4 now ?
June 09, 2013



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Follow us on: