User Reviews and Comments

User Name

Comments

azril17
Samsung Galaxy S III
Nexus. Saya dlm proses nak beli S2 & S3. Ok kan. Sbb teringin nk kumpul model jenis galaxy S.
March 29, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S III
Tongah..pergi dekat sound dkt situ ada tulis vibrations..dkt situ boleh pilih vibrate punya style..awak version apa sekarang..mcm mn awak update..
March 29, 2013
Granded
Samsung Galaxy Grand
Sim 1 bila nak download kena pastikan line betul2 kuat kepada line 3g. sebab sim 1 x boleh set trus ke 3g or wcdma (Auto)
March 28, 2013
Tongah
Samsung Galaxy S III
NeXuS. Saya dah tengok dalam setting. Dah tick sound and vibrate, tapi still sama. Kdang2 ada..kdang2 xde. Rasa tension lak lepas update jd macam ni.
March 28, 2013
SYAMSUL
HTC One
Wanted to buy this ultimate HTC One
March 28, 2013
vivaz
Sony Ericsson Vivaz
the best phone ever that i have.. good quality of camera especially for snapping a document, panorama and portrait.. same goes to the HD video recording, awesome..
March 27, 2013
AruL
Nokia Asha 300
Dah guna dekat setahun enset ni.. Mmg best..xde masalah langsung.. Orang kata ada masalah touch screen n keypad tp stakat ni xde pun.. Ikut nasib la..
March 26, 2013
El_Jefe
Nokia 7600
I have one.How much are you willing to pay for it?
March 26, 2013
Teddy
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
info bisa sms ke 085256509975
March 25, 2013
Teddy
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
touch screen samsung galaxy tab aku tiba2 tidak jadi,.gimana perbaikinya ? mohon info, thanks
March 25, 2013
steven
Samsung Galaxy S III mini
this phone is almost perfect, the problem is battery life and take video. The battery normal can use about 2 days(only sms), if play game or on wifi will only can use less than 1 days. second, the quality of taking video is poor. if taking word in paper or projector is poor and the word not clear.
March 24, 2013
boy
Sony Xperia acro S
sy dh bpe bln pkai ncet nie..xde mslh pon..tp td tbe2 ble sy off ncet pas2 sy nk on blik ncet xnk start..slalu ok je..ini dh jam..kua tlsn xperia je..nk bkk batery tp xde tmpt bkk btry..please need solution...
March 24, 2013
konspitasi terlarang
HTC Wildfire S
aku pakai phone ni dah 3 bulan...beli time rebat..so far puas ati lah...just battery je cpat kong and memory dalaman dia sikit sangat...xbnyak softwares and games yg aku suke boleh install.....
March 23, 2013
JLK
Samsung Galaxy Grand
Good balance of price and performance - I want 1!
March 23, 2013
Roban
Sony Ericsson T310
Great dependable phone with basic features. Still in dayly use in 2013!
March 22, 2013
yusriee
LG BL40 Chocolate
Do anyone have any lg chocolate bl40 for sale area skudai to jb .i need one just give me a call 0106668064
March 22, 2013
zul
Sony Ericsson Xperia arc S
sape nak beli sony xperia arc s. ada waranti sony. baru pakai sebulan warna hitam full set..usb, charger, headpiece.and ruber casing. RM 800 9.8/10 condition. cntct: email, muzf_ars@yahoo.com
March 22, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S II
Aiman..keperluan dan bajet anda mcm mn..
March 22, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S III
Tongah..pergi dkt setting n sound..slm tu awak boleh set sound sahaja..sound+vibrate..vibrate+no sound dll
March 22, 2013



<< 10 11 12 13 14 15
Follow us on: