mobile88.com
Sponsored Advertisement

User Reviews and Comments

User Name

Comments

Mie
Samsung Galaxy S II
owh..mcm tu.NeXuS tau tak bila date S4 akan launch kt malaysia dan harga berapa...x sabar nak sambar 1 dh ni..(sory lari topik plak)
April 02, 2013
anne
Nokia Lumia 620
i used it now. so far so good. there is a secondary camera, mine one is black. still cant find the screen protactor. adoi
April 01, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S II
Mie..untuk G version dh ada dh tapi malaysia tak dapat lagi..tunggu jelah..samsung sangat sibuk bkn dia tak buat..kemungkinan s2 ni akan dapat 4.2.2 terus..jadi tunggu jelah..G version mungkin lambat sikit
April 01, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S III
oklah tu..tapi saya tak nak lambat2 tak best..beli lambat2 harga tak mencabar
April 01, 2013
sue
Samsung Galaxy S Advance
salam..sy bru bli s adv..ok ke x hp ni?klu upgrade ke jB ad mslh ke?npa rmai ckp hp ni xok?sy bli sbb nk men game.cpt hang x bla men game ye?????? chat on free ke kna on9..
March 31, 2013
azril17
Samsung Galaxy S III
Nexus. Tahun ni saya pakai S2 dan S3 dulu. Tahun dpn baru rasa S4. Biar lmbt asal dpt. apa2 pun galaxy S terbaik.
March 31, 2013
mie
Samsung Galaxy S II
nak tnya, SGSII vesion G ni bila nk dpt update Jelly Bean 4.1.2..penah baca, kata bulan 3 nk release, tp still xder lg.xnak pakai yg custom nk yg official..
March 31, 2013
reynu
Sony Xperia neo L
where can i get neo l in penang ?
March 30, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S III
Azril17..oklah tu saya semua model ada.semua ok dan berfungsi tunggu s4 je skrg :)..nanti kita compare hp 1 sama lain..jgn terkejut..
March 30, 2013
azril17
Samsung Galaxy S III
Nexus. Saya dlm proses nak beli S2 & S3. Ok kan. Sbb teringin nk kumpul model jenis galaxy S.
March 29, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S III
Tongah..pergi dekat sound dkt situ ada tulis vibrations..dkt situ boleh pilih vibrate punya style..awak version apa sekarang..mcm mn awak update..
March 29, 2013
Granded
Samsung Galaxy Grand
Sim 1 bila nak download kena pastikan line betul2 kuat kepada line 3g. sebab sim 1 x boleh set trus ke 3g or wcdma (Auto)
March 28, 2013
Tongah
Samsung Galaxy S III
NeXuS. Saya dah tengok dalam setting. Dah tick sound and vibrate, tapi still sama. Kdang2 ada..kdang2 xde. Rasa tension lak lepas update jd macam ni.
March 28, 2013
SYAMSUL
HTC One
Wanted to buy this ultimate HTC One
March 28, 2013
vivaz
Sony Ericsson Vivaz
the best phone ever that i have.. good quality of camera especially for snapping a document, panorama and portrait.. same goes to the HD video recording, awesome..
March 27, 2013
AruL
Nokia Asha 300
Dah guna dekat setahun enset ni.. Mmg best..xde masalah langsung.. Orang kata ada masalah touch screen n keypad tp stakat ni xde pun.. Ikut nasib la..
March 26, 2013
El_Jefe
Nokia 7600
I have one.How much are you willing to pay for it?
March 26, 2013
Teddy
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
info bisa sms ke 085256509975
March 25, 2013
Teddy
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
touch screen samsung galaxy tab aku tiba2 tidak jadi,.gimana perbaikinya ? mohon info, thanks
March 25, 2013



<< 10 11 12 13 14 15
Follow us on: