mobile88.com
Sponsored Advertisement

User Reviews and Comments

User Name

Comments

NeXuS
Samsung Galaxy S 4
desperate..Latest News..LTE version mungkin masuk 32GB..tunggu utk confirm
May 30, 2013
RimauHitam
Sony Xperia Z
Siapa yang dah guna Xperia Z ni sila lah bg review skit... model ni dah exit dalam list to aku Area penang, mana paling murah boleh dapat @ kalu Celcom RRP=RM1880 (12 bulan)+rebet RM250...
May 29, 2013
ahbi
Samsung Galaxy S Advance
ini phone boleh upgraded to ICS or Jelly Bean ?
May 29, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S 4
desperate..x sure bila..tp 32GB kalau masuk pun mungkin lambat..
May 28, 2013
seo service
Samsung Omnia HD i8910
if7vLn I really liked your post.Really looking forward to read more. Fantastic.
May 28, 2013
seo service
Samsung Omnia HD i8910
D4Bbb7 Thanks for the blog.Thanks Again. Cool.
May 28, 2013
fahim
Samsung Galaxy S Advance
jual Samsung Galaxy S Advance. RM750. sms me: 0194261716. condition 9/10
May 27, 2013
azasatiman
Samsung Galaxy S Advance
Saya nak beli Galaxy Advance, under rm600 ... ?? adee?
May 27, 2013
desperate
Samsung Galaxy S 4
Klu yg 32 gb bila masuk Malaysia yea?? Sebab 16 gb x cukup dlm nya...
May 27, 2013
Lieya
Samsung Galaxy S Duos
Just bought for my mom yesterday for RM599. Very reasonable price & good condition. ;)
May 27, 2013
Amir
Sony Xperia go
kate internal 4 GB. saya beli fon ni 2 GB je. yang lain semua ok jelah. saya advice, selepas masuk air ni, tolong tiup dekat speaker dan microfon. saya bnyak dengar cerita , kalau upgrade 4.0 , 4.1 android nanti tak boleh bukak bluetooth. taktaulah sbb saya tak upgrade lagi. tapi memang best fon ni.
May 27, 2013
SionX
Pantech A630K
Mobile88 admin~ why no more new Pantech phone show here?? I have see a lot new phone like Vega Iron and Vega No.6~
May 24, 2013
ego
Samsung S9402 Ego
if you are stil interesed to buy i have one for seel . contact me to dima_miron2002@yahoo.com
May 23, 2013
mohamad ali bin aini
Ninetology Stealth
Saya guna Ninetology Stealth, bila dalam rumah or bangunan line tak clear or disconnect
May 23, 2013
norsalihah rameli
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus
salam...a Tara Samsung galaxy tap 7.0+ hitam Dan putih,man a yg lagi bag us...
May 22, 2013
mie
Samsung Galaxy Note 2
bila 4.2.2 nk release utk note 2 ni?
May 22, 2013
NeXuS
Samsung Galaxy S III
S3 user leak version 4.2.2 ready coming for u.. :)
May 21, 2013
SionX
Samsung Galaxy S III
Should MObile88 often update samsung price? Now at lelong ap price alrdy in 1200~
May 17, 2013
poji
Samsung Galaxy Note 8.0
galaxy note 8 ni leh wat phone call ke?
May 16, 2013



<< 10 11 12 13 14 15
Follow us on: