M88 > Cellphone > Sony > Sony Xperia sola

Sony Xperia sola comments

Sony Xperia sola comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
349,125
Rated by :
590 user(s)
The Sony Xperia sola runs on Android OS v2.3 (Gingerbread), planned upgrade to v4.0 and is powered by Dual-core 1 GHzprocessor with 512 MB RAM. It has a 3.7-inch, 480 x 854 pixel display. The Sony Xperia sola also comes with a 5.0-megapixel camera that is able to record videos at 720p. It comes with 8 GB of built-in storage, and is able to support microSD cards
Sony Xperia sola user comments / reviews :
NameComments
kolar Hari

Posted On : February 20, 2013
the best phone, with xcellent camera,audio
NUR HILMI

Posted On : January 29, 2013
kalau nak dibandingkan dengan Sony Xperia MIRO, mana yg lagi sesuai nak beli..
khalid

Posted On : January 21, 2013
dah beli dekat sebulan...lepas update ke ICS n buat factory reset.. still battery drain byk...tgh cas keypad maybe lagging, loudspeaker pun xla kuat mane.. lagi satu... network error yg selalu...tensen 33x nak trade in je rase
acap

Posted On : October 16, 2012
setakat nie..ok guna hp nie..dah update ke ICS...bateri leh tahan gak..sesape yg dah update ke ICS sila factory reset Sola nie..mmg beza lepas factory reset..lagi smooth ICS
Qarm

Posted On : October 03, 2012
Dah update ke ICS. Tapi ada sedikit lag berbanding guna GB. Byk software yg xberapa digunakan dah diremove. Bateri nampak macam cepat gak drain walau hanya bukak gsm sahaja tanpa wifi
Qarm

Posted On : September 29, 2012
Floating touch ni kita gunakan jari untuk browser tanpa sentuh skrin..
KaToPi

Posted On : September 28, 2012
nk tnya ni... floating touch tu mcam mna?
Qarm

Posted On : September 25, 2012
Phone ni ok sangat, touch sensitif, sound pun leh tahan. Cuma kurangnya update ke ICS. Skrg semua dah nak update ke Jelly Bean, tapi Sony antara hp yg plg lambat update. Bateri HP ni memang kurg memuaskan kecuali on gsm sahaja, boleh la tahan
SXSola :)

Posted On : September 15, 2012
best x phone ni? internet laju?games lag? mohon kerjasama :D
safwan

Posted On : August 31, 2012
memang nk angkat hp nie..tp klau angkat AP set, if ade problem le hntar center ke?
1 2


Follow us on: