mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia Lumia 610

Nokia Lumia 610 comments

Nokia Lumia 610 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
307,835
Rated by :
907 user(s)
Retail Price: RM 494
AP Price: RM 440 - 455
Nokia took the opportunity at MWC 2012 today to introduce a new Windows Phone device to the Lumia series, the Lumia 610
Nokia Lumia 610 user comments / reviews :
NameComments
ele

Posted On : October 31, 2012
terbaik. dengan harga HP Nokia memang mesra penguna. gambar pun cantik. nak hebat lagi tambah lah duit lebih lagi heee
Steven

Posted On : September 21, 2012
may i know whats the latest price for this phone in Ipoh or nearby area?
GENZO

Posted On : August 02, 2012
hp ni easy-used, wp mmg senang nk guna, tp apps die terhad sb 610 ni under bajet smartphone.
ali

Posted On : July 14, 2012
saya nak tanya.hp ni klu masuk video sampai 200mv=7gb hp ni akan lambat tak.......lagi satu antara hp ni dgn hp android mana best
GENZO

Posted On : June 16, 2012
Menanti update window phone 8 dengan penuh sabar.....
GENZO

Posted On : June 04, 2012
kene beli yg zitron pye..... kalo prob blh claim warranty. tp sofar sy pkai ok je?
madd

Posted On : May 29, 2012
phone nokia yg touch screen ada masalah dgn screen dia tak.adik punya phone nokia touch screen dulu masalah la. dah betulkan pun still rosak screen. boleh percaya ke yg ni?
GENZO

Posted On : May 16, 2012
Baru je beli..... RM650. Zitron set, Hitam... kat Econsave Manjung.... Plg cool kat hp ni, PEOPLE hub...!! hehehe
nokiauser

Posted On : May 13, 2012
hey, please anybody tell me, does "ask ziggy" and "ilomilo" runs on lumia 610? plz reply
GENZO

Posted On : May 11, 2012
da kuar ke...? RM699..... kt Ipoh aku da tanye, x kua lg.....
1 2


Nokia Phone Models:

Follow us on: