M88 > Cellphone > Nokia > Nokia E5

Nokia E5 comments

Nokia E5 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,602,110
Rated by :
5,163 user(s)
The Nokia E5 is optimized for messaging and e-mail with a full messaging keyboard and support for 3.5G and WLAN. Additional features include a 5MP camera, 2.36" QVGA display, GPS and Ovi Maps 3.0, UPnP, and Bluetooth
Sponsored Advertisement
Nokia E5 user comments / reviews :
NameComments
greenhill

Posted On : September 16, 2012
Aku nk jual E5, ori set... klu blh area n9, sng nk berurusan.. condition msh terebaik lg, sekali kotak n aksesori ak bg.. minat email aku kt luviscinta@gmail.com
hasbullah

Posted On : May 07, 2012
salam..saya nk tnye ni,bolah x saya nk baiki tefh e5 saya yg rosak...tefh saya tak hidup,?
hidayah

Posted On : December 30, 2011
hp e5 still lg baru . calar ? comfirm tadak .
hidayah

Posted On : December 30, 2011
nak jual hp e5 nih ! dsbbkan terlalu nk pkai blackberry . murah je . sy bg RM380 . harga mbye bolh dirungding . contact sy 0199951081
1234567890

Posted On : December 23, 2011
sape2 yg gne e5 lbih 3 thn tolong gi tau aq
nz

Posted On : December 19, 2011
nego..RM350.mai la beli.alasan nk jual,boring dah.hehe
shokie1212

Posted On : December 11, 2011
SALAM. SAPA NAK JUAL HP NOKIA E 5 KAT AREA SP TLG BAGITAU. KONTEK 012- 4417500. set MAU COMPLETE OK. TQ.
mana

Posted On : December 02, 2011
saya baru beli e5 dan c5-00 tiga minggu lepas, percuma ngan 4G SD disamping 2G yg mmg ada. Tapi SD tu xboleh amik gambar, video dan dload internet, SD broken. Dah tukar dgn 4G yg baru tapi masalah sama juga, tapi bila pakai 2GB tu semua ok. Yg rosak tu brand kingston, berlaku pada kedua2 hp saya....
azman

Posted On : November 15, 2011
nak tanya, kenapa OVI Maps dah tak boleh buka. Minggu lepas boleh tapi hari ni dia tulis program tak compatible pula? Kenapa???
nik

Posted On : November 02, 2011
boleh jumpa di area kuala terengganu, dungun dan kota bharu sahaja.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on:
Mobile88TV   mobile88 facebook   mobile88 twitter   mobile88 Google+   mobile88 news feed   mobile88 plurk   mobile88 StumbleUpon