M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 6300

Nokia 6300

Nokia 6300
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
2,057,165
Rated by :
9,645 user(s)
The Nokia 6300 is a mid-range model that represents an evolution of the modern monoblock design. Less than 13.1mm thin, the slim Nokia 6300 has a stainless steel frame that adds both design interest and strength.
Sponsored Advertisement
Photo Gallery
Nokia 6300 photo 1
Nokia 6300 photo 2
Top Videos
Nokia 6300 Gold Preview
Time: 1:37
Hits:10820
Nokia 6300 Review
Time:
Hits:7312
Latest Headline
Featured Themes & Wallpapers
User Comment
NameComments
erizzsya
Posted On : October 27, 2011
sape2 y nk jual nokia 6300 ngan harga rm100-150 kol sye skunk 0147383687
arep
Posted On : May 29, 2011
saya mempunyai 2pcs hp 6300 untuk di jual. condition still ok. hp yang pakai hp ni dulu kedua orang tua saya. sekarang saya dah beli hp yang baru untuk mereka.sape2 nak beli email saya.nanti saya reply picture hp ni. harga kira longok 2pcs rm250.beli sebiji rm150 email = rajaarifshah@yahoo.com.my
The Original Seven
Posted On : March 23, 2011
ali3a, tu dah yg latest software le tu...

tak pun, ko try ler install nokia suite... tak silap aku, dia leh tolong updatekan phone ko.... rasanyer ler...

Nokia Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: April 17, 2014
 
1,499
1,598
1,569
1,038
1,499
2,048
739
1,699
699
799
For more prices, click here phone price list
Follow us on:
Mobile88TV   mobile88 facebook   mobile88 twitter   mobile88 Google+   mobile88 news feed   mobile88 plurk   mobile88 StumbleUpon