M88 > Cellphone > HTC > HTC Explorer

HTC Explorer comments

HTC Explorer comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
328,230
Rated by :
766 user(s)
Retail Price: RM 298
AP Price: N/A
The HTC Explorer (previously known as HTC Pico) will be market as an entry level Android smartphone. The HTC Explorer is a light and portable phone that is easy to be carried at anywhere. Similar to the HTC Wildfire S, it has a 3.2-inch TFT LCD display with 320 x 480 resolution pixels.
Sponsored Advertisement
HTC Explorer user comments / reviews :
NameComments
User

Posted On : August 29, 2013
works up till the warranty period
Ad

Posted On : June 19, 2012
aku baru beli haritu dengan RM550, memang puas hati, performance mantap gile walaupun budget phone je, tapi yg slacknye internal memory low sgt, tapi jgn risau, kalau dah rooting bole buat custom ROM, yg penting memamng puas hati :)
dhivakar

Posted On : May 30, 2012
its nice phone to handle and use very good 100/100
olak329

Posted On : February 20, 2012
htc explorer lagi bagus dari htc wildfire s sebab die pakai processor baru arm7, support flash player. wildfire s pakai arm6 xsupport flash. samsung galaxy y arm6 xsupport flash. so yg ni budget phone yg kire ok da ar...
ikhwan.a

Posted On : December 04, 2011
aku baru beli tadi kat PC fair KLCC.. dalam kotak cuma ada memori kad, wayar untuk caj dan kepala 3 pin untuk caj. tiada earphone huhu.. promoter tue kata htc explorer lagi bagus dari wellfire harga lebih kurang jek
mat adid

Posted On : November 28, 2011
harga pom below 1k hp ni
mat adid

Posted On : November 28, 2011
ada sapa2 yg pro bab hp htc ni,boleh komen sikit,ada ke mane2 hp htc 3g depan cam nokia? sbb bru td aku tgk htc expoler ni,nmpak cun jgk tp kamera poor 3mgpixel je,software dah ok(android) PENDAPAT ANDA SGT DIHARGAI..


HTC Phone Models:

Follow us on: