M88 > Cellphone > Sony > Sony Xperia go

Sony Xperia go comments

Sony Xperia go comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
396,512
Rated by :
763 user(s)
The Sony Xperia Go runs on Android OS v2.3 (Gingerbread) and is powered by Dual-core 1.0 GHz processor with 512MB RAM. It has a 3.5-inch, 320 x 480 pixel display. The Sony Xperia Go also comes with a 5.0-megapixel camera that is able to record videos at 720p. It comes with 4GB of built-in storage, and is able to support microSD cards of up to 32GB.
Sony Xperia go user comments / reviews :
NameComments
Amir

Posted On : May 27, 2013
kate internal 4 GB. saya beli fon ni 2 GB je. yang lain semua ok jelah. saya advice, selepas masuk air ni, tolong tiup dekat speaker dan microfon. saya bnyak dengar cerita , kalau upgrade 4.0 , 4.1 android nanti tak boleh bukak bluetooth. taktaulah sbb saya tak upgrade lagi. tapi memang best fon ni.
nasir

Posted On : February 09, 2013
dah guna hp ni selama 1bulan.. hehe. sume ok jer... takde masalah.. dah 4kali jatuh still okeh.. kira lasak lahh.. cuma bila install gps papago m9, masalahnya bila lokasi dah detect tiba2 plak lokasi tu lari tempat lain.. last sy guna gps sygic.. okehlah kalau nak ke bandar2 besar kan...
nurul

Posted On : February 03, 2013
knapa hp nie x ley send mms? dah try cari kat setting tp x jumpa.. sapa2 bleh tlg gtw x?
aiman

Posted On : January 21, 2013
nampak cun giler phone ni. nk beli tpi duit tk cukup lg. huhu
fara

Posted On : January 07, 2013
dah sebulan target ni, esok nak pi beli. Yeayyy!
khai

Posted On : December 04, 2012
battery xperia go mmg tahan...
Techno

Posted On : November 16, 2012
How to setting qwerty keyboard and why language on keyboad only chinese and english. How to change it? Tq
syahmieshariff

Posted On : November 13, 2012
Ram kecik sangat tuk support ICS
parpu

Posted On : November 08, 2012
to IwantxperiaGo: yes.. its true,can update to Ice cream sandwich.
iwantxperiaGo

Posted On : November 04, 2012
some says that this phone can be upgraded to Ice cream sandwich (4.0). Is this true?
1 2 3


Follow us on: