M88 > Cellphone > Sony > Sony Xperia TX

Sony Xperia TX

Sony Xperia TX
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
147,944
Rated by :
239 user(s)
Sony revealed its latest flagship model - the Xperia TX. The company says the smartphone is coming to Malaysia but has yet confirmed an availability date or its price point
Sponsored Advertisement
Photo Gallery
Sony Xperia TX photo 1
Sony Xperia TX photo 2
Top Videos
Featured Themes & Wallpapers
Photo Gallery
Sony Xperia TX photo 1
Sony Xperia TX photo 2
Top Videos
Latest Headline
Featured Themes & Wallpapers
User Comment
NameComments
qarm
Posted On : January 31, 2013
touch sensitif, dan skrin pun besar, puas hati. Cuma lambat nk update ke jellybean, mgkn hujg bln 2 atau 3 nanti br dpt. Sound xmengecewakan berbnding xperia sola sebelum ni. Sape yg rasa bateri kecik, beli je bateri sun global yg 2000mah, simpn bateri ori tu.
qarm
Posted On : January 31, 2013
Salam, aku dah pakai hp ni lebih kurg sebulan. Review setakat ni, Bateri walau hanya 1750mah, tapi boleh la untuk tahan sehari setengah kalau guna normal, main game kejap2, 3g/wifi on bl nk guna je. Lag belum pernah lagi, memg smooth.
RimauHitam
Posted On : January 30, 2013
Sapa yg sedang pakai Xperia TX ni, tolong REVIEW Pro & Kontra serta self-review dari your lubok hati. Jd risau plak bila Nonok kata berlaku hang 2/3 kali.
Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: April 24, 2014
 
1,399
1,248
1,248
1,579
1,579
1,048
868
1,238
2,049
1,239
For more prices, click here phone price list
Follow us on: