M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson Xperia mini > Sony Ericsson > Sony Ericsson Xperia mini

Sony Ericsson Xperia mini

Sony Ericsson Xperia mini
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
336,938
Rated by :
749 user(s)

Sony Ericsson unveils the new Xperia mini , the latest additions to its Xperia family. Building on the success of the original mini series, these innovative smartphones come packed full of features, powered by a 1GHz Qualcomm Snapdragon processor, and run the latest platform of Google’s Android – Gingerbread 2.3. Beautifully designed, Xperia mini a both integrate best-in-class imaging and display technology from Sony, including Reality Display with Mobile BRAVIA Engine and HD video recording (720p).

Photo Gallery
Sony Ericsson Xperia mini photo 1
Sony Ericsson Xperia mini photo 2
Sony Ericsson Xperia mini photo 3
Sony Ericsson Xperia mini photo 4
Top Videos
Featured Themes & Wallpapers
Photo Gallery
Sony Ericsson Xperia mini photo 1
Sony Ericsson Xperia mini photo 2
Sony Ericsson Xperia mini photo 3
Sony Ericsson Xperia mini photo 4
Top Videos
Featured Themes & Wallpapers
User Comment
NameComments
sardan91
Posted On : August 12, 2012
update la korang pasti x menyesal,,,skang sya tmbh syg pon lepas update,,sya dh guna pon ni 5bln dh,,,stakt ni xda masah,,terbaik,,,lah
sardan91
Posted On : August 12, 2012
sya dh update pon ni ke ics v4.0.4 ,,tambh laju tpon ni,,masalah pns tu,,xde pena ada la,,,yg pasti lepas update ni,,rasa smooth je,,lancar,,youtube apps pon bru,,,rasa best je,,,mgg terbaik xperia mini ngn ics v4.0.4,,
matmin
Posted On : July 1, 2012
betul tu miezan , intan, lan... hp ni gile betul, asyik brgetar 24 jam, sampai panas hp... hari tu hp ni call sendiri sampai 100x ...kawan aku yg terima call ni bengang habis ...

Sony Ericsson Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: August 29, 2014
 
899
298
599
899
1,098
888
898
1,358
579
1,188
For more prices, click here phone price list
Follow us on: