M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro > Sony Ericsson > Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro comments

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
936,555
Rated by :
2,267 user(s)
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - compact versions of Xperia X10 running Android OS 1.6. Features include a 5MP camera, QWERTY Keyboard Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS, Media Players, Document viewers and Google Services.
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro user comments / reviews :
NameComments
aFiq

Posted On : June 15, 2013
sy ade pkai hp nih , skrng nk jual rm 430 .. blom smpai setahun pakai . huhuhuh
Danial

Posted On : October 03, 2012
nk tanye, sape2 tlg jawap ye... bape harge fon nie sekarang ?
kribb sang dhajall

Posted On : April 03, 2012
Bgus untk kwlitas gmbr,tp cyank btrai boroz,and untk aplikasi kurang canggih.bkin x ini jd cnggih donk,kayak Iphone gtcu
air_masin

Posted On : March 28, 2012
kamera pon x function. harapkan 5mp je.tp hampeh...
nawawi

Posted On : March 06, 2012
X perai mmg bagus tp x da function video cll
Miss Farah

Posted On : January 07, 2012
se ni memang murah tp kurang kualiti, dah 2 hp sku SE sekarang nak ke htc pula hahha..samsung galxy bajet tak cukup lak, kalau aku beli samsung galaxy s 2 lbh baik beli iphone
Miss Farah

Posted On : January 07, 2012
Kebaikan hp ni, -best untuk online -camera cantik 5.0 mp -murah -tak full touch screen -sesuai yg suka sms -adroid-boleh macam-macam sumbat yang tak bestnya -cepat habis bateri, kurang pakai pun makan bateri juga -sound slow -xboleh zoom in kalau capture gambar -suka makan credit-kena setting dulu
Miss Farah

Posted On : January 07, 2012
Hp ni ok kalau utk korang y bajet rendah, sebab dia adroid dan kamera cantik 5.o mp tapi cepat habis bateri, on d way nak jual ho ni, nak pakai htc salsa
Sudhir mishra

Posted On : January 05, 2012
I dsprtly want to buy this phone is someone selling it if yes call me 9711021522
aqilla

Posted On : December 23, 2011
mcm mana nak off data traffic? xde kesan apa-2 pada setting fon ni ke nty kalau kita off data traffic?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Sony Ericsson Phone Models:

Follow us on: