M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson W902 > Sony Ericsson > Sony Ericsson W902

Sony Ericsson W902 comments

Sony Ericsson W902 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
750,384
Rated by :
947 user(s)
Sony Ericsson's new W902 Walkman, a phone that goes beyond music and gives users everything they need in one pocket-sized stylish device.
Sponsored Advertisement
Sony Ericsson W902 user comments / reviews :
NameComments
w902-cheras

Posted On : November 18, 2010
Handphone ni best kalau korang minat dengar music macam aku. Pada sape-sape yang minat surfing, aku tak galakkan korang beli sebab takde wifi walaupon handphone ni bleh surfing. Camera memang cun sebab ada autofocus. Blur kalau korang ambik gambar dalam gelap macam digicam model tahun-tahun lepas. Tapi sayang, model ni dah tak kuar pasaran lagi. Ganti dengan model W995 yang aku tak suka sebab slide. Huhuhu.

P/S: Sape-sape yang alami handphone restart sendiri, cuba korang tukar simkad dulu. Maybe simkad korang rosak. Jangan hantar repair kat Sony Service Centre macam aku. Aku dah rugi RM80 sebab hantar repair. Padahal simkad yang rosak. Hmm.
chocolate

Posted On : October 26, 2010
i suka lah....lawa fon nie....e sape2 leh bantu i ???
chocolate

Posted On : October 26, 2010
waaahhhhhh!!!!! cantik r fon nie,, pe jek function fon nie??? i nk li r.. area
jb kt ne de eak??..
ffuck u

Posted On : October 17, 2010
klo aq hempok rosak x...klo rosak hg mai blik duit aq...
klo x bgi blik aq nk jet pala hg dgn mak pak hg ....haha+
sanxora

Posted On : October 04, 2010
sape2 yg ade jual hp nie kaler wine red...
sya nak bli, area rm400 ke bwah ok la..
plissss, bosan lak pakai x10 mini nie...
sys. android yg xmesra gn len!

kol me ; 019-6572464
nemesis

Posted On : September 29, 2010
ramai yang minat yea..!! ok gak hp ni, main internet pon laju ... malas bukak laptop, guna hp ni jer... tapi aku dah pakai lama dah!! ada orang nak beli ke?? beli tu hari RM1200, aku nak jual kat sape2 yang nak... harga korang offer dulu... bukan pasal sengkek, tapi dah lama pakai satu2 hp tu boring jugak!!
kyra

Posted On : September 15, 2010
sape nak jual fon ni, yr contact number pls. tq
denise

Posted On : September 14, 2010
selling W902 sony ericson 6k only. good condition.
azri_13

Posted On : September 11, 2010
sape nk bli hp ni..ori from midland...
hrge 850-900..
condition ok
bru 5 blan xde rosak..
azri_13

Posted On : September 11, 2010
sape nk bli w902
hrge dlm 850-900..
bley runding..
xde problem smootthh
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Sony Ericsson Phone Models:

Follow us on:
Mobile88TV   mobile88 facebook   mobile88 twitter   mobile88 Google+   mobile88 news feed   mobile88 plurk   mobile88 StumbleUpon