M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson W902 > Sony Ericsson > Sony Ericsson W902

Sony Ericsson W902

Sony Ericsson W902
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
750,409
Rated by :
947 user(s)
Sony Ericsson's new W902 Walkman, a phone that goes beyond music and gives users everything they need in one pocket-sized stylish device.
Sponsored Advertisement
Photo Gallery
Sony Ericsson W902 photo 1
Sony Ericsson W902 photo 2
Sony Ericsson W902 photo 3
Sony Ericsson W902 photo 4
Top Videos
Sony Ericsson W902 Review
Time: 9:55
Hits:4780
Sony Ericsson W902 Review
Time: 3:32
Hits:5140
Sony Ericsson W902 Hands-on
Time: 4:31
Hits:4633
Sony Ericsson W902 Unboxing
Time: 3:16
Hits:4310
Featured Themes & Wallpapers
User Comment
NameComments
w902-cheras
Posted On : November 18, 2010
Handphone ni best kalau korang minat dengar music macam aku. Pada sape-sape yang minat surfing, aku tak galakkan korang beli sebab takde wifi walaupon handphone ni bleh surfing. Camera memang cun sebab ada autofocus. Blur kalau korang ambik gambar dalam gelap macam digicam model tahun-tahun lepas. Tapi sayang, model ni dah tak kuar pasaran lagi. Ganti dengan model W995 yang aku tak suka sebab slide. Huhuhu.

P/S: Sape-sape yang alami handphone restart sendiri, cuba korang tukar simkad dulu. Maybe simkad korang rosak. Jangan hantar repair kat Sony Service Centre macam aku. Aku dah rugi RM80 sebab hantar repair. Padahal simkad yang rosak. Hmm.
chocolate
Posted On : October 26, 2010
i suka lah....lawa fon nie....e sape2 leh bantu i ???
chocolate
Posted On : October 26, 2010
waaahhhhhh!!!!! cantik r fon nie,, pe jek function fon nie??? i nk li r.. area
jb kt ne de eak??..

Sony Ericsson Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: April 17, 2014
 
738
1,249
1,249
989
1,230
1,230
2,398
1,580
1,580
2,049
For more prices, click here phone price list
Follow us on:
Mobile88TV   mobile88 facebook   mobile88 twitter   mobile88 Google+   mobile88 news feed   mobile88 plurk   mobile88 StumbleUpon