M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson W880i > Sony Ericsson > Sony Ericsson W880i

Sony Ericsson W880i

Sony Ericsson W880i
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
781,914
Rated by :
1,803 user(s)
At just 9.4mm thin, the W880i/W888 is the slimmest Sony Ericsson phone yet and combines the full Walkman?phone experience with a device that fits easily into your pocket.
Sponsored Advertisement
Photo Gallery
Sony Ericsson W880i photo 1
Sony Ericsson W880i photo 2
Sony Ericsson W880i photo 3
Sony Ericsson W880i photo 4
Top Videos
Featured Themes & Wallpapers
Photo Gallery
Sony Ericsson W880i photo 1
Sony Ericsson W880i photo 2
Sony Ericsson W880i photo 3
Sony Ericsson W880i photo 4
Top Videos
Featured Themes & Wallpapers
User Comment
NameComments
el
Posted On : August 17, 2011
kalau kje lasak, ni la henpon paling x sesuai, loudspeaker mmg x best, bingit, jenis pakai jeans ketat, silap2 leh rosak, rakam jadik 3gp, mmg banyak kekurangan, tapi aku enjoy jgk gune satau ketika dahulu.....
famie
Posted On : January 1, 2011
jgn beli fon ni x best....speaker mcm bodo....
mimi
Posted On : August 22, 2010
with tis fon now, gempak gila fon ni, kamera cun gila, sal keypad tu okay je nan aku, ngam gtu, laju ja aku taip, mmng gempak gila la!!!!!!!!! da dkat 1tahun da aku nan dy,, huhu, da ada nma pun, ''hanhan'', tp 1 jer salah aku, aku da pecahkan sound da, salah aku sniri, bateri pun lam 3 hari arr tahan, lau download or chat gila lama lam 36 jam arr.. TAHAN LASAK!! jatuh sengaja dan d'sengajakan mmng bnyak kali suda, baling pun suda, okay lgi lax.. skrin susah na calar.. fon nie mmng cute! siapa nak beli, mmng rekomen, xnyesal!!! kekurangan- xda flash.. aku pnye kaler oren hitam..

Sony Ericsson Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: April 24, 2014
 
1,399
1,248
1,248
1,579
1,579
1,048
868
1,238
2,049
1,239
For more prices, click here phone price list
Follow us on: