M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson W200i > Sony Ericsson > Sony Ericsson W200i

Sony Ericsson W200i comments

Sony Ericsson W200i comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
722,952
Rated by :
2,348 user(s)
Everything you need for a full Walkman experience: included in the phone box you'll find software for copying music CD-to-phone, a 128MB memory card and a stereo handsfree. Just keep your Walkman player or FM Radio tuned in and turned on.
Sony Ericsson W200i user comments / reviews :
NameComments
muaz

Posted On : January 24, 2012
pergh. hp ni mmg terbaik ah. aku beli hp nih sampai due kali. warne yg same. yang sedihnye due2 kne curik. setan btol sape yg curik tuh. tau hp nih gmpk. haha
ankit

Posted On : December 30, 2011
HI all friends , i use sony ericsson w200i handset but my pc suite is not support in windows 7 plz help me . any one use windows 7 support pc suite plz send me my email ankitmdhariwal@gmail.com plz help me
ejol7633

Posted On : December 17, 2011
hp ni mmg lasak,btri pn thn pastuh mmri prnah ltak smpai 2bg xhang pun bli fon ori 1st mdel lagi.cool beb!!
ABHIJ JADHAV

Posted On : September 03, 2011
HI all friends , me use sony ericsson w200i handset but my pc suite is not support in windows vista plz help me . any one use windows vista support pc suite plz send me my email abhij9011@gmail.com plz help me
fahrin ahmad(pelako)

Posted On : December 13, 2010
saya pernah guan phone ni dalam 5 bulan,,,buat kaver je..sound jika
dibandingkan dengan K660i kuat W200i lagi..speaker dia xpecah,,bass bunyi
baik,,,one je x oke,,xde bluetooth...it fine best
MOHD AZMIL

Posted On : October 13, 2010
SALAM. . .
allo. . .
ni hp ok je semua senang je ape nk kecoh korg cume penguna 2 pun nasib la hp ni ada alau xde korg xkn dpt merasa la nk guna hp ni tau ni pun dah cukup syukur la ada jugak hp cm ni ok aku bukan ape cume nk bg tau ape yg aku nk 2lis kat korg2 je ok salam dri azmil. . .
add aku kat fb ok. . .
lissa

Posted On : October 06, 2010
weyh btl ke korang kt
fon nie x de bluetooth??
tp ad memori x?
aq bg fon nie 50/50 laaa..
CJ

Posted On : August 07, 2010
i used this phone for 2 years oredi..having problem with the scroll, can't
scroll down anymore..must be the virus..but not so relevant to repair
it..better buy a new hp...
john

Posted On : July 09, 2010
hp ni mcm bangang x ade bluetooth....
menyushkan org je....
C

Posted On : May 24, 2010
Krtu nya rusak
1 2 3 4 5 6 7


Sony Ericsson Phone Models:

Follow us on: