Sponsored Advertisement
M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson Satio > Sony Ericsson > Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio comments

Sony Ericsson Satio comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
Rated by :
3,962 user(s)
Retail Price: N/A
AP Price: RM 1,170 - 1,200
Sony Ericsson Satio - Feast your eyes on movies, TV-series' and video clips thanks to the 3.5 inch screen and crystal clear 16:9 widescreen format just like watching them live. Snap them with the amazing 12.1 megapixel camera and share the picture with friends.
Sony Ericsson Satio user comments / reviews :

Posted On : February 10, 2011
aku pakai satio ni dalam 2 bulan...kamera dia memang best ler...tapi susah kat media>photo>kalau kita ambil gambar masuk dalam latest photo & camera album,tapi tak auto masuk kat picture,satu lagi kat picture tu..x leh wat folder gambar berterabur.problem kat message pulak bila aku nak taip message keypad dia x menegak...jadi melintang,walaupun aku tegakkan phone tu.ada sesiapa boleh tolong tak...HELP

Posted On : February 08, 2011
saya pun nak jugak all apps for model nie..
mashehh yerrr =)


Posted On : February 05, 2011
looking for sony satio
good condition with full in box

want to buy not to sell

pm email:

Posted On : February 05, 2011
its true battery not so power everyday have to charge but camera awesome 12 mgp who want to buy mine cause i want change to other phone

Posted On : February 04, 2011

Hahah.walaupun aku baru jew join website ni. tapi aku nk jugak all application yg boleh masuk dlm hp nih..


Posted On : February 03, 2011
to hafiz.mohd88 nk jual rm800 bleh..
warna hitam,urgent nk pakai duit blaja

Posted On : February 03, 2011
spe nk beli, satio red colour?
rm1000 . full set .
5 bln pakai, x pernah jatuh , good condition .
area ampang,KL .

*nk jual sbb perlukan duit*

Posted On : January 28, 2011
i own satio in black :P its an amzing phone trust me

Posted On : January 27, 2011
Satio for sale.. Couple of months only. Very good condition. 1k neg.

Posted On : January 27, 2011
satio 4 sell area kl 2nd rm800 only.urgent need money,i giv fullset call me 014-5296919
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>

Sony Ericsson Phone Models:

Follow us on: