mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson Live with Walkman > Sony Ericsson > Sony Ericsson Live with Walkman

Sony Ericsson Live with Walkman comments

Sony Ericsson Live with Walkman comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
489,754
Rated by :
1,878 user(s)
The new Sony Ericsson Live With Walkman smartphone, with its 3.2-inch display and powered by Android 2.3 (Gingerbread). It also boast Sony's proprietary xLOUD technology which promises to enhance audio output and deliver a unique social music experience unlike any other.
Sony Ericsson Live with Walkman user comments / reviews :
NameComments
hihi

Posted On : October 04, 2013
saya ada masalah kat henfon ni,masalah dier dah boleh connect wifi modem tapi takleh bukak internet,store,youtube dan banyak lagi.saya guna sistem asal 2.3.4.tapi wifi kat hp saya yg lain seperti sg s plus,sg corby,tablet ok je.saiapa kat sini boleh bantu saya
9W2ZXM

Posted On : June 03, 2013
SE Live ni mmg best.. dah lebih setahun aku gne.. mmg kategori tahan lasak.. pernah jatuh dr atas meja.. tp alhamdulillah.. ok jer.. cover belakang mmg x mudah calar.. skrin pun tahan calar juga.. bunyik pun best.. yg x best.. memori dalam yg kecik.. lelain puas hati
encik sejuk

Posted On : January 20, 2013
skrin live with walkman ak rosak..tp dh stahun pkai..huhu
Mobilo

Posted On : December 21, 2012
lemonase, SE Live ni Internal Storage dia kecik jerr...320MB. Korang kena "Clear Cache" certain application....then baru smooth. Kalo tak clear cache tu....tepon jadik berat
mobilo

Posted On : December 21, 2012
SE Live ni tak bleh 3G Video Call
aizat

Posted On : December 11, 2012
phone ni boleh 3G Video Call tak eh?
ayie5811

Posted On : September 14, 2012
hrga skrg blh dapat rm600. tp aku cakap laa mmg puas hati hp ni. kualiti muzik yg trbaek.. cma kkurangan cm resolusi skrin kcik. skrin jenis biasa bkn scratchless.. lain2 mmg tiptop
sephia

Posted On : September 11, 2012
Dama, fon ni lagi bagus dr W8
Keterinkete

Posted On : August 31, 2012
Sy nk nk beli lh.sony live with wallkman.tunggu sy dulu mauk beli.hehe
dama

Posted On : August 06, 2012
W8 dgn walkman live ni mana lagi bagus?? kwn aku ckp fon wlkman live ni berat.asik 'hang' je.btol ke? aku minat fon walkman sony dari dulu lg..so, x taw nk beli yg mana
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Sony Ericsson Phone Models:

Follow us on: