M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson K810i > Sony Ericsson > Sony Ericsson K810i

Sony Ericsson K810i comments

Sony Ericsson K810i comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,301,497
Rated by :
5,727 user(s)
The compact K810i Cyber-shot phone has all you need to catch the moment - and make it look as special as it was.
Sony Ericsson K810i user comments / reviews :
NameComments
missgeek

Posted On : June 24, 2012
agree wif satira_84.xde ke cybershoot yg tchscreen..
missgeek

Posted On : June 24, 2012
hp ni sy bli around rm700 4years ago..nice cmera.tp keypad mmg da prob n key pad cmera kt tpi tu xfunction.tp ble tuka key pad bru.app n game suma okeh.hp ni sgt2 than lasak..dh jtuh byak kli pun still bnyawa jg.tp syg..kna curi sbulan lalu.casing dh kna gam gajah pun msih jga pncuri tu nk amek.huh
ahmad

Posted On : March 15, 2012
bagaimana cara ngatasi keypat k810 yg blang(tombol navigasi atas smua)
ejol7633

Posted On : December 17, 2011
hp ni b'bza ngn k800 tapi kypad best k800 dr yg ni.cmera dua2 same cntik nice shoot,cma kdng2 je hp ni uat hal pda kypad n hang pastuh off ttibe kmdian restart sndri.
satira_84

Posted On : November 11, 2011
Ok je guna phone ni.. cume button camera yang kat tepi tu je xleh gune.. hubby gune xperia x10 tapi camera xbape ok and agak bosan, lagi cantik gambar gune hs ni.. Ade x keluaran terbaru sony camera cybershot and taouch screen?
ayip0707

Posted On : August 27, 2011
best hp ni tp model da lama....lagi sebulan nk pecahkan hp ni pas alik dari jepon
chatarina

Posted On : April 14, 2011
operasi gagal pada aplikasi dan permainan bagaimana cara perbaikannya?
jack daniel

Posted On : March 22, 2011
K801i~ kdang2 sony ericsson ney.. kita beli fat diay.. ada yg tdk sma size
punya... apa la tue..
kila

Posted On : January 26, 2011
jus nk tanyer.....bape yer harge ni kat pasaran...
Agus Syarifudin

Posted On : January 20, 2011
HP sy SonyEricxsson setiap download selalu sukses tapi begitu dibuka operasi gagal begitu juga coba buka game sama??? tolong liat dan sarannya....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Sony Ericsson Phone Models:

Follow us on: