mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson K530i > Sony Ericsson > Sony Ericsson K530i

Sony Ericsson K530i comments

Sony Ericsson K530i comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,084,493
Rated by :
3,383 user(s)
Access email and the Web - at 3G speed - wherever you go. Snap quality pictures. Organize and synchronize. The K530i: efficiency in your pocket.
Sony Ericsson K530i user comments / reviews :
NameComments
walkman_770

Posted On : August 14, 2009
weh hp ni btl korg ckp...sgt bes!!
yg x bes nye hp ni adek aku ade pki..huhu
hp adek aku rosak~
some board part damage n if repair to chnge it cost bout rm500++
syg la...nk repair bek angkt SE bru...huuuuuuuuuuuu
adengzzzzz keningau

Posted On : July 13, 2009
wehhhh,korang taw x cam ne nk format hp sony ney???ajarlah...nak buat kat kdai,buang duit je...jimat sket lar...0138561941...num hp akue..
msj

Posted On : March 26, 2009
tompang tanye... k530i nape dia salu off automatik... aku dah reset ari tu dah... tapi mase ni asik off je.. ade sape yang tau pa masalah.. klu hantar kat kdai kofommmm lambat..
helmi_kl

Posted On : March 08, 2009
k530i bestttt.specker power
RIMI_OPP

Posted On : March 08, 2009
FON NI BEST R.I like.SONY MMG PANDAI BUAT FON TERUTAMA K530I NI.CUTE DEGISN DIA
qafi_baik punya

Posted On : March 08, 2009
aku baru beli fon k530i black zitron semalam ngn harga rm580.best siot .fon ni agi best dari fon lme aku c905.c905 wlu pun camera 8 megapixel ttp camera tk clear.k530i ni wlu pun 2 megalixel mantoppppp.clear giler cm n95 8gb.ok r spe tk beli nasib korang r.bg aku best sngt.tk nyesal
apit_yye

Posted On : March 08, 2009
mingu lps aku bru beli k530i.mmg puas hati coz specker tk pecah cam 5610.harga fon ni aku beli rm680 zitron sekali 4 gb ngn gps bluetooth.camera best wlu pun tk ade flash.taip msg smooth tk susah.
bateri tahan lme giler sampai 4 hari klu msg,dengar lagu.ambil gambar.klu call ambil video mp3/mp4.tengok video.sampai 2 hari.apa apa pun beli r fon k530i.sony erisson paling best specker.
shaz

Posted On : February 26, 2009
betull.betulll...
ak da pakai setahun lebeh hp ni.
da byk kali jatuh pun still maintain je...
dania

Posted On : February 25, 2009

interested lak aku bila tgk phone ni. tp sapa2 blh suggest tak hp yg keypad dia best? maksud aku, hp yg tak terlalu advance sgt function dia (cam function dia ni ok la), nak taip apa2 best je. Plz suggest nokia dan SE model yg ada ciri2 gitu. Time kasih... :-)
ella999

Posted On : February 08, 2009
aku pun cam saraspecky gak..
masa mula2 beli zitron pnya kat dealer sony kat klcc
hrga almost 900++
tp la ni hrga drop giler2...
tp syg nk jual coz puas hati giler pki hp ni....
xpnh ad mslh
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Sony Ericsson Phone Models:

Follow us on: