mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson C903 > Sony Ericsson > Sony Ericsson C903

Sony Ericsson C903 comments

Sony Ericsson C903 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
626,324
Rated by :
894 user(s)
Retail Price: RM 606
AP Price: RM 505 - 520
Seeing is believing with the Sony Ericsson C903 Cyber-shot. The slick and stylish 5 megapixel camera phone has a unique sliding lens cover to make great photography. Other features include Bluetooth, USB, FM-Radio, Media Player, A-GPS, 2.4 inch LCD display, TV-Out, and support of HSDPA.
Sony Ericsson C903 user comments / reviews :
NameComments
ho lee shict

Posted On : January 05, 2012
terbaek laa phone nih..aritu aq guna wat baling anjing..mati anjing tuh
sephia

Posted On : September 21, 2011
fon ni best sbb kamera dia,specially utk org yg gila bergambar cam aku, tp yg tak best.. SEMUANYER lah...mmg harapkan kamera je lah..skang slpas setahun asyik rosak jap ok jap rosak,dia terus rosak..aku nak cari fon baru tp rasa mcm nak yg sama jugak..price patut below rm500 ar
fir

Posted On : August 27, 2011
harga c903 ni dekat low yat dekat area kl, cheras berape ek? bwh rm 500 boleh dpt x?
edycracker

Posted On : August 25, 2011
aku dah guna hp ni dalam tempoh setahun..skrg dah selalu heng wlau x pernah jatuh n simpan byk benda dlm hp ni..skrg pula suara tak dengar bila org cal..banyak masalh hp ni..tapi yg paling best dia punya camera..memang terbaik...
saya

Posted On : February 25, 2011
kalo korang beli memana fon pn akan hang la kalo banyak sgt barang2 yg korang letak lam tu~cuma jgn bg jatuh je~aku pakai c510 pernah jatuh..banyak kali gak ar~mmg hang n slalu padam kalo salah pegang~
sakinah

Posted On : February 01, 2011
hp ni memang superb .. dah lame pakai .. tak penah ade masalah ... camera sangat2 best :) .. tak kan nyesal la beli hp ni
aJeeQue

Posted On : December 22, 2010
j105 naite?, harga die mmg murah. aku blie kt n9 pleng murah 380. aku
mintak murah lgi. dpt 350. then, trade in lgi phone lame, dpt la 250. mmg
berbaloi.

phone lame aku pakai is sony ericsson w205. w205 was stupid phone ever.
sony ericsson naite is the best phone ever.
chris

Posted On : December 12, 2010
teruk na juak. bru jak beli 3 hari lps. dh xda bunyi bla msj smpe. p camera
mmuaskan lh.. best....
j105 naite?

Posted On : November 23, 2010
@aJeeQue
brape harge sony j105 naite skrg der?
cafe moka

Posted On : November 02, 2010
hehe.fon nieh bes sgt!!gilaaa bes!!1st tyme jmpa fon nieh tros da
bknan.mlkat tros larh kt ati nieh.walopon 2juan utama nya bkn nk bli
2fon..las2.hehe.e2 lah prtma kali n tros bli.tnpa brfkir pnjg.walopon pd
asalnya xcukop bjet pon.hikhikkkkk...smart!!tp xda wifi e2 ja klmhan c903..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Sony Ericsson Phone Models:

Follow us on: