mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy Tab 2 7.0

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 comments

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
387,291
Rated by :
584 user(s)
Retail Price: RM 905
AP Price: N/A
Samsung has announced the new Samsung Galaxy Tab 2 (7.0), the first Samsung tablet to offer Android 4.0 with TouchWiz UX user interface
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 user comments / reviews :
NameComments
syafiq

Posted On : August 12, 2012
sye na tnye sikit ni . tablet ni boleh call dan text ke ? . terima kasih .
mektop

Posted On : August 05, 2012
sya nak thu perbzaan sma ada smsung ori atau x???mcm mne yee??please infrm me....
yatz

Posted On : August 02, 2012
klu beli set ori...apa yg dapat...accessori dia
puteri

Posted On : July 12, 2012
ngat pang...function dia ok x??? u beli full set ke???
Ngat Pang

Posted On : July 03, 2012
aku dah beli dah minggu lepas harga RM 1250.00 Original samseng... :)
rock kapak

Posted On : June 01, 2012
berapa harga tab ni kat Malaysia??kalau kat area kl dan selangor,kat mana murah kalau saya nak beli?? boleh gunakan sim card phone tak dgn tab ni??
benjie

Posted On : February 18, 2012
Napa la samsung tak letak led flash tok cam tab ni..
1 2 3


Samsung Phone Models:

Follow us on: