M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy S Advance

Samsung Galaxy S Advance comments

Samsung Galaxy S Advance comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
837,411
Rated by :
2,109 user(s)
Samsung has officially announced the Samsung Galaxy S Advance.
Samsung Galaxy S Advance user comments / reviews :
NameComments
zack

Posted On : July 04, 2012
Hamzaniazni:tau xpe bro..aku pn mula2 mcm ko jgak bro..nek penin pale..smpi aku tny org kedai n membe3 dlm ni,diowng kte mmg sume mcm 2..hehehe..ICS??pe bende 2 bro??hahaha..confius..
hamzaniazni

Posted On : July 04, 2012
Zack: yg aku pelik 1.97gb untuk system storage n 3.91 untuk usb storage..lbih kurang 4gb + 2gb = 6gb la kan..mana hilang lagi 2gb ye bro??xkan user app n system amik smpai 2gb..kalah computer kowt bro..haha..tp xpe..lyan je..asa2 ada ICS x nti?
zack

Posted On : July 04, 2012
Hamzaniazni:hahaha...tau xpe..kalo buang sume,mmg 8gb la..tp kosong la..bole je nk buka group tp aseny dh da kt fb..cuba try tgk..hehehe..
hamzaniazni

Posted On : July 04, 2012
weh,korang...aku rasa cam best je dapat geng sama2 pakai phone sama..jom bukak group fb jom..senang kita nk interact..tanya masalah n so on...btw Zack: haha..thanks bro..aku ingat ak kna 'tong' ngn kdai ak beli phone tu..rupanya semua macamtu eh..i see..
lyna

Posted On : July 04, 2012
salam..nk tnya pendapat korang semua...mmg hp S xvnce ni ok ke???...sb bru serve mngu lpas hrga RM 1030 gb...tq
zack

Posted On : July 04, 2012
sam:ko g kt home skrin...then ko tarik n kt bawah n ko tgk kt rotate k..
Sam

Posted On : July 04, 2012
s advance aku ni problem auto-rotate. nape bila aku nk tegak balik tak bole ??? dia melintang je.
zack

Posted On : July 04, 2012
Hamzaniazni:sume mcm 2 bro..diowng kte apps yg asal pny da mkn 2 or 3 gb lbh...aku pny pn mcm 2 jgak...ram xpyh cite la..sume kt cni 555 plg tggi..hehe..
hamzaniazni

Posted On : July 04, 2012
kenapa aku punya phone ada 555ram and 4gb storage je eh sedangkan ak beli ori 8gb pnya version?
zack

Posted On : July 03, 2012
ray:ok bro.. faiz:2 bkn masalah software tp mgkin setting pny prob..ko da try connect kt sume tmpt da wifi ke??tkt setting wifi tmpt yg prob..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Samsung Phone Models:

Follow us on: