M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy S Advance

Samsung Galaxy S Advance comments

Samsung Galaxy S Advance comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
835,905
Rated by :
2,102 user(s)
Samsung has officially announced the Samsung Galaxy S Advance.
Samsung Galaxy S Advance user comments / reviews :
NameComments
syasya

Posted On : September 21, 2013
ive been using this fon for one year okay je. hang tu rasanya perkara biasa if kita bukak banyak sangat apps at the same time. even s2 kawan tu pun hang jgak. yang tak best cume camera xleh zoom je. :(
haffizh

Posted On : May 30, 2013
gingerbread dh tak compatible dgn sgsa ni..sbb tu slalu 'hang'..p samsung centre cakap nk upgrade ke jelly bean 4.1.2 smua masalah akan setel.software akan problem kalau import semua apps dlm sd card,so biar je dlm phone memory..
ahbi

Posted On : May 29, 2013
ini phone boleh upgraded to ICS or Jelly Bean ?
fahim

Posted On : May 27, 2013
jual Samsung Galaxy S Advance. RM750. sms me: 0194261716. condition 9/10
azasatiman

Posted On : May 27, 2013
Saya nak beli Galaxy Advance, under rm600 ... ?? adee?
sue

Posted On : March 31, 2013
salam..sy bru bli s adv..ok ke x hp ni?klu upgrade ke jB ad mslh ke?npa rmai ckp hp ni xok?sy bli sbb nk men game.cpt hang x bla men game ye?????? chat on free ke kna on9..
aswan

Posted On : March 16, 2013
salam, nk tanya model ni camera dia xly zoom ek?
fida

Posted On : March 02, 2013
sape2 nak jual white sgsa ni sms sy ok 0148939824
ahmad

Posted On : February 20, 2013
saya nak tanya .. macam mana nk bezakan phne s advance yg AP & ORI.. tq
cik bunga

Posted On : November 02, 2012
saya dah pakai Galaxy S advanced ini hampir 4 bulan. Hampeh...hp ni dah ada penyakit, bila wat call, si penerima tak dengar suara kita. Lately, kita yg wat call ni plak tak dengar suara org yang di call. Selalu hang, suddenly did not receive any sms or call. Display tunjuk full bar signal....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Samsung Phone Models:

Follow us on: