M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy S 2

Samsung Galaxy S 2 comments

Samsung Galaxy S 2 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,557,665
Rated by :
6,264 user(s)
Samsung Galaxy S II has been announced by Samsung at the MWC 2011. The Galaxy S II has a 4.3-inch Super AMOLED Plus display with 480 x 800 resolution, a 1.2GHz dual-core processor, 1GB of RAM and running on Android 2.3 (Gingerbread) with TouchWiz UI 4.0. Samsung also includes 4 different types of hubs into the device, Social, Readers, Game and Music hub.
Sponsored Advertisement
Samsung Galaxy S 2 user comments / reviews :
NameComments
NeXuS

Posted On : April 03, 2014
azra check email
azra

Posted On : February 16, 2014
nexus...ape beza s2 ade g ngn yg xde...coz nk beli s2...email pliz...azrati5266@gmail.com
azli

Posted On : July 25, 2013
sy nak jual s2 non-g dah pakai setahun lebih...masih keadaan baik..dah upgrade ke jelly bean 4.1.2..very smooth..sila pm..
Farid

Posted On : July 23, 2013
Nexus..u ad jual phone ke?? Reply kt i pny email farid.synar@yahoo.com
aminadly

Posted On : July 01, 2013
nexus , mmg best punn , syaa install game-2 smua gb-2 fon tak sangkut skit pun bila mainn . psspgm5@gmail.com
NeXuS

Posted On : July 01, 2013
aminadly..mmg s2 best..x dpt dinafikan.awk bg email awk
aminadly

Posted On : June 27, 2013
saya pakai yg ada g pnya , tapi okay jaa saya rasaa , sblum ni saya tktau sbb saya pun beli ataih mmbe dia juaii 600 , hee . mai email nexus , snng nakk bersmbang bab-2 phone ni
NeXuS

Posted On : June 25, 2013
aminadly..ada perbezaan antara dua tu.awk pki g ke x ada
aminadly

Posted On : June 24, 2013
nexus , saya nak tnya . apa beza s2 g dgn s2 tkdak g ar ?
NeXuS

Posted On : May 08, 2013
milux..dh ada dh cuma Malaysia tak dpt lg..sbr jelah.. Nizam..check email
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Samsung Phone Models:

Follow us on: