mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note comments

Samsung Galaxy Note comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,499,148
Rated by :
3,625 user(s)
Retail Price: RM 1,360
AP Price: RM 1,404 - 1,484
Samsung Galaxy Note, a 5.3-inch handset with a pen for note-taking, drawing and do screen-shots. It runs on Android 2.3 with a 1280 x 800 Super AMOLED display, dual 8-megapixel and 2-megapixel camera. Galaxy Note comes with a dual-core 1.4GHz processor and is able to run LTE and HSPA+.
Samsung Galaxy Note user comments / reviews :
NameComments
nieza

Posted On : May 04, 2012
kat Malaysia xde ori set selain Black ke
Bard

Posted On : May 03, 2012
Baru beli kat KB Mall RM 1900. Phone terbaik saya pernah pakai (sblm ni nok e72, e6, 701; se xperia ray; motorola defy+, samsung w).
pain

Posted On : April 28, 2012
aku pakai galaxy note...aku nyer USB CABLE rosak...aku nk tanya korg klau aku g kt samsung center bley dpt yg bru tak????
MOMOKVTEC

Posted On : April 19, 2012
Ada 1 kedai DIRECTD ss15 murah
mr.crack

Posted On : April 12, 2012
cara nk thu sgn ori tngk pada stiker kt blkg..klu stiker samsung ori latu...klau stiker tah apa2 tu ap la..maknanya ori waranty damsung/kilang...ap waranty kedai tempat andai beli..
navara2012

Posted On : April 08, 2012
mcm na sy nak tukar ringtone dr yg standrd kpd lagu2 pilihin kita sendir? leh sapa2 bantu?
amat1122

Posted On : April 07, 2012
boleh kwn2 bgtau kat na sy dpt dwnload aplc papago utk SGN? tq.
cc2J

Posted On : April 03, 2012
Agak2 nya boleh pcya k tak kalo beli hp ni dr lelong pasal saya da nampak ada kedai 2 letak harga dalam lelong rm1650 ap set..
bomoh henset

Posted On : April 02, 2012
rega skrg ori set 1910 ap set 1699
walaaaa

Posted On : March 17, 2012
cite sikit apa yang terbaek nye android...nak juga tau.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Samsung Phone Models:

Follow us on: