M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note comments

Samsung Galaxy Note comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,453,191
Rated by :
3,561 user(s)
Samsung Galaxy Note, a 5.3-inch handset with a pen for note-taking, drawing and do screen-shots. It runs on Android 2.3 with a 1280 x 800 Super AMOLED display, dual 8-megapixel and 2-megapixel camera. Galaxy Note comes with a dual-core 1.4GHz processor and is able to run LTE and HSPA+.
Samsung Galaxy Note user comments / reviews :
NameComments
syah

Posted On : October 17, 2012
Dongfang Wu Di:Jelly Bean dh keluar utk note.tetapi driver dia utk negara UK.sya sudah cb utk masukkan dri UK.tapi tk boleh masuk.mgkin kena tgu sebulan selepas note 2 keluar.
syah

Posted On : October 17, 2012
aeyu:utk upgrade lbh sesuai pakai software "odin".download dahulu driver ICS note.bru upgarde pakai odin. kies boleh digunakan,tetapi takut tidak menjadi hasilnya nnti.. sekian.
aeyu

Posted On : September 24, 2012
mcm mna nk upgrade dr gngerbread ke iceream sandwich??annyone tlg2
fawaa

Posted On : September 20, 2012
anyone wants to sell this SGN? pls inform me a.s.a.p at my email : nurul@securiforce.com.my ty
Dongfang Wu Di

Posted On : September 19, 2012
bilakah samsung nak update jelly bean utk SGN ni? tak sabar nak guna JB niii...
makaiii

Posted On : September 05, 2012
salam,boleh ke beli note di malaysia dan guna di USA?
penyiasat

Posted On : August 29, 2012
okey,ntok mkluman smua,muhammed or sales tu scammer... hrp hti2 k..i dh tgk stiap detail psl dia,,, dia mggunakan bnyk email n nme ntok mnipu..lau dia mntk trnfer guna WU,tu lah die si x gune
lily

Posted On : August 25, 2012
hi muhammed..i already sent email to u and asked about samsung galaxy note.
syaz

Posted On : July 17, 2012
salam otai2 SGN..nk tanya sy baru pakai SGN 2 bulan,tetapi hp ni kerap off dengan sndirinya.. boleh sya tau knp dan bagaimana nk hilangkannya? adakah system tk stabil? tolong saya....
pach

Posted On : July 15, 2012
blh tnye..ape mksud wifi direct?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Samsung Phone Models:

Follow us on: