mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note comments

Samsung Galaxy Note comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,496,096
Rated by :
3,621 user(s)
Retail Price: RM 1,360
AP Price: RM 1,404 - 1,484
Samsung Galaxy Note, a 5.3-inch handset with a pen for note-taking, drawing and do screen-shots. It runs on Android 2.3 with a 1280 x 800 Super AMOLED display, dual 8-megapixel and 2-megapixel camera. Galaxy Note comes with a dual-core 1.4GHz processor and is able to run LTE and HSPA+.
Samsung Galaxy Note user comments / reviews :
NameComments
aeyu

Posted On : December 29, 2012
nexus ni email saya sahm6496@yahoo.com
Aguy!

Posted On : December 14, 2012
Edward. hi to all that have been scam by the guy name "edward"..i have detail on this guy.. name: lim kee yi address: 607 lorong 4 kg sri indah jln sg besi 57100 kl. fon no: 03-79801969 ic no: 920504145273 feel free anything with this information..suggestion make a police report..TQ
NeXuS

Posted On : December 14, 2012
Note Android 4.1.2 Jelly Bean ready test..Aeyu bg awk email
aeyu

Posted On : December 12, 2012
hye.. ada sapa2 taw x kenapa btri note even da siap charging n da unplug pon still charging and icon dia kelip2.. note saya jadi panas and bateri plak makin laju je? anyone help..
NeXuS

Posted On : November 29, 2012
Samsung Note Android 4.1.2 Jelly Bean TEST
Noname77

Posted On : November 01, 2012
ada tak yang brminat nk bli Galaxy Note aq...klu ader pm aku 0199780374..area klantan or Trganu ...
badrul

Posted On : October 31, 2012
makaiii:sy beli SGN kat China bln 6 aritu bleh guna di malaysia,kalau bli di malaysia nk guna di USA rs2nye bleh,sy dh upgrde ke ics 4.0.4,tgu JB plak..
Bard

Posted On : October 26, 2012
Hi all.. baru tukar saya punya Note1 ke Note2. Mmg Note2 lebih segala2nya- banyak new features, S-pen lebih bnyk fungsi. Battery life pun lebih baik. Kalau ada bajet, baik ambik Note2.
sitifairose

Posted On : October 23, 2012
bagi pendapat..mne yang ok...sgn @ sgn2?
sitifairose

Posted On : October 23, 2012
Nak tanya...mcm mn nk upgrade sgn yer?saya x tau...huhuhu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Samsung Phone Models:

Follow us on: