M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus comments

Samsung Galaxy Nexus comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
385,423
Rated by :
786 user(s)
Retail Price: RM 1,220
AP Price: RM 1,230 - 1,260
Samsung Galaxy Nexus is a very flat slate-like device with a rather large screen at this point of time. The Nexus is sometimes known as a Google phone, meaning that the owner of the Android OS worked with Samsung in developing the hardware and software combination that would work best for the Android 4.0 operating system.
Samsung Galaxy Nexus user comments / reviews :
NameComments
NeXuS

Posted On : January 16, 2013
Ryu..can geit it..yeah this's one the best phone
ryu

Posted On : January 15, 2013
The best smartphone i've ever had. Nice price good performance. Hard to find..hahah
NeXuS

Posted On : December 29, 2012
KitKat..mesti best hp samsung terbaik..
KitKat

Posted On : December 28, 2012
hp ni best ka? sama dgn s2? tp asal s2 lg murah ekk? apa yg mmbuatkan nexus mahal sikit?
yus

Posted On : December 20, 2012
i tgh srvey nk beli galaxy nexus, pls advice. nk beli kt mane. blh buat vdeo call x?
semut

Posted On : December 13, 2012
NeXus.. saya pakai samsung galaxy nexus I9250 android 4.1.1.. NeXus bagi email boleh tak?senang nak borak.dah tak tau nak buat macam mana lagi.boleh tolong tak? :(
NeXuS

Posted On : December 08, 2012
Semut..awak pakai nexus apa..versi
semut

Posted On : December 06, 2012
kenapa saya punya nexus susah sangat dapat signal? nak dapat 1 bar line pun susah. ada cara nak selesai kan tak? please help me... :(
NeXuS

Posted On : December 04, 2012
Luq..ori adalah lg..mahal sikit..warranty awak dijamin samsung..ap dijamin kedai je..better ori bg saya..lebih terjamin,,JB sgt stabil..no prob
luq

Posted On : December 03, 2012
apa beza ori set and Ap set?cuma warranty je beza kan?ke spec pun lain juga..siapa boleh tolong jelas kan?memandangkan skarang ada AP set je..kalau dah li,ada masalah update ke JB tak?terima kasih
1 2 3 4 5


Samsung Phone Models:

Follow us on: