M88 > Cellphone > Nokia > Nokia X5

Nokia X5 comments

Nokia X5 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
664,818
Rated by :
1,439 user(s)
The Nokia X5-01 is a device that is optimized for music and messaging. X5-01 features a full QWERTY keyboard and support for EGPRS, WCDMA, HSDPA/HSUPA (3.5G) and WLAN. Also includes a 5MP Full Focus camera, 2.36" QVGA display, uPnP, Bluetooth 2.1 +EDR, and USB 2.0 High-Speed.
Nokia X5 user comments / reviews :
NameComments
zaidrohid

Posted On : January 17, 2011
N8 Games " X5 ni di sasarkan utk golongan yg berpendapatan biasa2 je dan org2 yg kedekut sedikit nk kuarkn duit byk2 beli hp.hehehe...sorry.."
~ Bodoh nye statement.
ermm

Posted On : January 16, 2011
aq bru bli fon ni smalam.....rm560 + screen protectr (Avaxx).
1st aku nk ckp fon ni mmg WOW! spekerny mmg Gmpak! x nyesal aq bli.
x ksah la pe korg ny comment pasl fon ni...postif or ngatif....mhal tau murh.
Tp aku prasn wktu aq bli fon ni wranty card die wrna putih....bkn dlu kad tu
wrne hjau er? Stu lg keypd fon aku ni len r dr pic kt atas tuh! aku was2 lak.
sape yg da pkai fon ni.....ce cite skit!
orang kelantan beken

Posted On : January 12, 2011
android!!! kau ni dh cemarkan imej orang kelantan dan android users. bakpo mu kutuk simbian.android 20-30% bayar. aku tau lah sbb aku pon paka telepon droid.biarlah diorang nk bli pin apa2 pon.android ni pon ado kelemahan dio jugok. simbian muroh sbb guno kuasa ckit jah.android guno byk kuasa.sbb 2 make b3.guno ram,processor tinggi.sbb2 harga mahal. mu doh cemarkan maruah ore kelant@n n @ndroid user.mu ni mmg baso MENATE BENGON.KECIK2 X SE MAPUS,BESAR2 MENYUSAHKAN ORANG.
rozie85

Posted On : January 10, 2011
how to set sensor light blink...i do no how???
N8 Games

Posted On : January 09, 2011
Android..
Aku harap kau jgn kutuk2 sgt OS symbian ni sbb aku skrg pun pakai
Samsung Galaxy,Iphone4,N8 dan yg terbaru C6-01.So, aku tahu akan kelebihan dan kekurangan hp yg guna OS android,symbian dan iOS/iPhone ni....(byk duit dh dibelanjakan tuk beli hp2 ni)..

Walaupn apps ovi store x brpe byk drp apps android tapi OS symbian ni sebenarnya lebih "friendly user'/ mesra pengguna.

X5 ni di sasarkan utk golongan yg berpendapatan biasa2 je dan org2 yg kedekut sedikit nk kuarkn duit byk2 beli hp.hehehe...sorry..
usaid

Posted On : January 09, 2011
suka hati la nak pakai s60 ke android ke s40 ke windw mobile ke....apa yang masalah...bagi pendapat sudahla....jgn kutuk mengutuk la...xmatang la...pasal hndphone nak bertekak....ada duit,,, beli yang mane kita nak...matang la sikit
MHS

Posted On : January 09, 2011
apsal? kau takde taik?....
biarlah org lain yg menilai, sape sebenarnye yg "x tau....pndai2.....bt bijok." (loghat ngri kau)
aku pon tak ksah korg nk bli fon ape......aku sekadar respond kpd 'user'.
Android

Posted On : January 09, 2011
taik mu....android mmg 100% free....bkn cm s60
x tau ckap je r x tau....jgn pndai2.....bt bijok.
eleh symbian^3 tu x friendly lgsung....klo x biase gne pn srabut gak
fresh r sgt!! ade ku ksah ko nk bli fon ape......huhu
MHS

Posted On : January 08, 2011
spe kte ovi store xde apps free.....pkai fon android pon, bukannye semua bleh amik free. 43% dpd apps berbayar
tak semua org yg pkai nokia, tak tau ape2.
symbian^3 blum lapuk...malah 'fresh'.
duit masing2, sukatilah nak bli hp ape pon...s60 ke..android ke..
sorry...
MHS

Posted On : January 08, 2011
susah kalau orang tak faham ayat bahasa melayu ni, tetiba je...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Nokia Phone Models:

Follow us on: