M88 > Cellphone > Nokia > Nokia N97 mini

Nokia N97 mini comments

Nokia N97 mini comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,781,843
Rated by :
4,717 user(s)
The Nokia N97 mini is a smaller mobile computer with stylish stainless steel cues, featuring a tilting 3.2" touch display, QWERTY keyboard and fully customizable homescreen that makes each Nokia N97 mini as unique as a fingerprint.
Nokia N97 mini user comments / reviews :
NameComments
Max

Posted On : October 15, 2010
Ada sape2 nk jual n97 mini dgn harga rm600 ?
Area klang valley n cod..
Saya dtg sndri..
Pape text me..↲
0129737104.
N97 mini Italia

Posted On : October 15, 2010
aku br je angkt 97mini..v12.. apesal hset ni restart sdiri? bila buka internet perhhh...mmang mkn beteri gila2...mmang mcm tu ke?
bini sneijder

Posted On : October 14, 2010
aku da pkai fon ni sbulan lebey daa. ok je so far. cume xbest sebab bateri dia cepat abes. tp maybe sbb aku slalu maen msg kot. huhu. ada sapa taw x mcm mana nk play TV dlm hp ni? apsal x bole ar?
seseorang

Posted On : October 13, 2010
hey....N97 mini baru guna 1 bulan ...rm880...
AP set...under warraty 2 tahun....
Eric

Posted On : October 13, 2010
N97 Mini 2nd hand for sale...
full set...
good condition...
used only 9month...
still under warranty...
Price RM700(nego)

Call:0166329109
achaI

Posted On : October 12, 2010
aku pakai fon n97mini ni bru lg...n aku x pkai memory card pn....suma gmbr,vdeo,lagu,software,sgala2 aku smpan dlm mass memory..pas 2 tpon aku stuck2 la...aku pn kac factory setting la...pas 2 dya restart n x pat nak on dah...fon aku ne on pn kluar tulisan NOKIA jer....ada sape2 bleh tlong x?...hari 2 aku ada tnya kat kdai fon,pkerja 2 kata nak format balik fon aku ni....bleh backup lg x gmbar2 dlm fon ne?
phadil

Posted On : October 11, 2010
Memang N97 mini versi malaysia still guna v10.0.020 lagi. x leh upgrade ke versi v12. X tau kenapa Telecom company kita tak bagi kita upgrade.
emy

Posted On : October 09, 2010
asal ea aku dah connect wireless uma aku , pastu aku nak bukak internet tabole , ye tulis INVAILED SERVER NAME . nyirap betul aku . padahal aku bukak www.google.com . sapesape ade idea ?
quekerm

Posted On : October 07, 2010
Aku baru pakai HP ni dalam 3 minggu sempena hadiah daripada isteri aku..so
far, xde ape2 masalah..kalu gune just for call & msg, bateri leh tahan 2
hari..kecuali kalu bukak application2 lain esp garmin, music player or video
player..sehari je leh tahan..anyway, i luv this phone so much..
syafiqnabil

Posted On : October 06, 2010
ko ddk mane man?
bape hrge tmpt ko?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: